Когато през 1494 г., Христофор Колумб е открил това уникално късче земя, самият той е възкликнал, че няма по-красиво място на света. Днес Доминиканска република е сред най-атрактивните турисически дестинации, привличащи целогодишно безброй туристи с вечното лято, невероятната природа, искрящо белите плажни ивици и изумителни коралови рифове. Доминиканската Република заема две трети от остров Хаити, който по-рано се е наричал Еспаньола. Най-близките съседни страни са Куба на северозапад, Ямайка на запад и Пуерто Рико на изток. На север е Атлантическия океан, на изток – пролива Мона, на юг – Карибско море.
Очакват ви над 1000 мили идилични плажове, галени от кристално чисти тюркоазени води, недокоснати тропически гори, планини и зашеметяващи националните паркове, тайни подземни реки в дълбоки пещери. Почивката в Доминикана е пълна с приключения и гарантира истински релакс.
Пунта Кана е курорт в източната част на Доминиканската република, известен с плажовете, хотелите и голф игрищата си. Средната температура тук варира от 20 до 30 градуса, така че ако не ви се занимава с разнообразните дейности, които предлага курортът, може просто да се излежавате блажено на плажа.
Столицата на Доминикана, Санто Доминго, е най-старото европейско селище в Новия свят и е под закрилата на ЮНЕСКО. Санто Доминго се намира на западния бряг на река Озама и излъчва романтиката на отминалите времена с характерните къщи в пастелни цветове, красиви имения и калдъръмени улички.

 


 

  • Почивки в Доминикана през Мадрид

    В Пунта Кана ви очакват мечтаните плажовете. Част от Пунта Кана е Баваро - рай за любителите на плажния отдих, с множество отлични All Inclusive хотели на чудесни цени.

    ....................................................................................Виж повече>>

 

Информацията, публикувана на този сайт, е с рекламна цел и е възможно междувременно да са настъпили промени. Съгласно чл.80, ал.3 от ЗТ за актуална се счита информацията, предоставена в офисите ни или при оторизираните агенти!
Рейма България е лицензиран туроператор с номер на лиценз РКК-01-6154 от 04.07.2008 г., валидна застраховка "Отговорност на туроператора" № 0800001835 и регистрация като 
администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни под № 1063835 от 21.11.2008 г.

Адрес: гр.София 1421, ул. Лозенец 4, Тел.: +359 2 434 15 15, Тел./ Факс: +359 2 963 03 23, E-mail: info@reyma.bg

Newsletter

02 434 15 15

Посетители:

В момента има 275  гости и няма потребители и в сайта