ЕКСКУРЗИИ И ПОЧИВКИ В ДУБАЙ (ОАЕ)

Днес космополитният Дубай е смятан за град-феномен. Това е най-посещаваното емирство, което е станало главна туристическа зона в Близкия изток. Туристите са привлечени от безоблачното небе, златните пясъци по плажовете, топлото море с полегатия бряг, високото ниво на обслужване, изобилието на развлечения за възрастни и деца, а също невиждания избор на стоки в магазините и на пазара...

КАТАЛОГ ХОТЕЛИ

Дубай В хотелите в Дубай, Абу Даби и Шарджа не е популярно настаняване на база All Inclusive, тъй като гостите прекарват голяма част от времето извън територията на хотела и имат достъп до многобройните ресторанти и закусвални в града.
 повече >>

ПОЧИВКИ В ДУБАЙ - полети от София

SOFITEL THE PALM

 • Транспорт с чартърен или редовен полет
 • 4, 5, 6 или 7 нощувки в хотел по избор
 • Медицинска застраховка
 • Трансфери от летището до хотела и обратно
 • Асистенция по време на пътуването на бълг. език
 повече >>

ПОЧИВКИ В ДУБАЙ 55+

HABTOOR GRAND BEACH

 • Транспорт с редовен полет
 • 6 или 7 нощувки в хотел 3/4*
 • Медицинска застраховка
 • Трансфери
 • Асистенция по време на пътуването на бълг. език
 • екскурзионни турове
  повече >>

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТУРОВЕ В ДУБАЙ

Emirates Towers

По време на престоя в Дубай можете да посетите много градове и атракции, които предлагаме като допълнителни ескскурзии със записване от България: Обиколка на Дубай (сити-тур), Бурж Кхалифа и Дубай Мол, Екскурзия в Абу-Даби – столицата на емирствата, Светът на Ferrari, Разходка до аквапарк «Атлантис», Посещение на «Бурж Ал Араб», Круиз на лодка „доу“, Пустинно сафари – приключение сред дюните, До върха на най-високата Burj Khalifa и много други.

     

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ДУБАЙ (ОАЕ)

ARMANI HOTEL В Дубай има два вида таксита - такси без брояч и такси на компанията "Dubai Transport", които са снабдени с брояч. В последните първоначално се плаща 2 дирхама и след това по 1 дирхам за всеки километър. В такси без брояч е по-добре предварително да се разберете за цената на пътуването. Минималната стойност на пътуване с такси е 5 дирхама.
     повече >>
 

Информацията, публикувана на този сайт, е с рекламна цел и е възможно междувременно да са настъпили промени. Съгласно чл.80, ал.3 от ЗТ за актуална се счита информацията, предоставена в офисите ни или при оторизираните агенти!
Рейма България е лицензиран туроператор с номер на лиценз РКК-01-6154 от 04.07.2008 г., валидна застраховка "Отговорност на туроператора" № 0800001835 и регистрация като 
администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни под № 1063835 от 21.11.2008 г.

Адрес: гр.София 1421, ул. Лозенец 4, Тел.: +359 2 434 15 15, Тел./ Факс: +359 2 963 03 23, E-mail: info@reyma.bg

Newsletter

02 434 15 15

Посетители:

В момента има 263  гости и няма потребители и в сайта