В Египет слънцето сияе целогодишно над безкрайни плажове, съчетани с пустинни планини. Температурите на въздуха дори и през зимата не падат под 20-25 ° C, а на водата - 20-22 ° C. Почивката в Египет ще бъде запомнена не само с невероятните места, които може да посетите, но и с добрите условия за настаняване. Хотелите в Египет се намират в близост до туристически атракции и предлагат просторни стаи за гости, както и много развлечения за свободното време.

 
ПОЧИВКА В ЕГИПЕТ - САМОЛЕТ
Египет ПАКЕТНИТЕ ПОЧИВКИ ВКЛЮЧВАТ:
  • самолетен билет София – Монастир - София с директен чартърен полет
  • 7/8 нощувки на съответния пансион в 3* / 4* / 5* хотел
  • трансфери летище - хотел - летище
  • медицинска застраховка
повече >>
КАТАЛОГ ХОТЕЛИ ХУРГАДА
Le Pacha Основният туристически център на брега на Червено море - Хургада, е разположен на 500 км югоизточно от Кайро.  Курортът предлага прекрасни възможности за сърфинг и подводни спортове. Уникалните климатични условия позволяват да почивате комфортно по всяко време на годината. В града има безброй магазини за сувенири и ресторанти.
    повече >>
КАТАЛОГ ХОТЕЛИ ЕЛ ГУНА
Jewels Sahara На 30 км северно от Хургада, на брега на Чарвено море се намира очарователното градче Ел Гуна. Той не прилича на другите курорти на Египет. Наричат го "Венеция на Червено море". Тук няма множество луксозни хотели, а вместо това - уютни къщички, разположени на острови, които се съединяват с мостчета и проходи. По каналите плуват малки лодки, които и придават на Ел Гуна сходството с Венеция.
    повече >>
КАТАЛОГ ХОТЕЛИ СОМА БЕЙ
Египет Сома Бей е уединен залив на живописния бряг на Червено море, между Хургада и Сафага. Днес хотелите, построени тук, се известни като едни от най - лукзозните. Отначало брегът е бил пустинен и безлюден. Усвоява се в средата на 90-те. Сома Бей, както и близката Хургада може да се отнесат към целогодишните курорти.
     повече >>
КАТАЛОГ ХОТЕЛИ САФАГА
Египет На 60 км южно от Хургада се намира друг известен курорт - Сафага. Тук има прекрасни коралови рифове и идеални условия за гмуркачите и любителите на уиндсърфинга. Сафага е получила международно признание като един от курортите, известни с уникалния си, екологично чист пясък, способен да лекува ред заболявания на опорно-двигателния апарат и кожни заболявания.
    повече
КАТАЛОГ ХОТЕЛИ МАКАДИ БЕЙ
Titanic Beach Aqua Park Новият курортен район Абу Макади, включващ Макади Бей, е разположен на около 30 км на юг от Хургада. Този курорт е известен с великолепните си пясъчни плажове и чисто море. Макади Бей се смята за една от най-престижните и предлага отдих само в хотели 4 и 5 звезди. Характерна особеност е, че разположените тук хотели са на пустиния бряг - наблизо няма населени пунктове. Барове, ресторанти, магазини, дискотеки - цялата инфраструктура е на територията на самия хотел.
    повече >>
ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЕГИПЕТ
Egypt  
    повече >>
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ В ЕГИПЕТ
Egypt На запалените пътешественици времето ще се стори малко - има толкова неща, които трябва да се видят: Египетските пирамиди, Сфинксът, древният Луксор, долината на Царете и Цариците, Храмът на Хатшепсут, бедуинските селища в пустинята, прекрасните коралови острови...
    повече >>

Информацията, публикувана на този сайт, е с рекламна цел и е възможно междувременно да са настъпили промени. Съгласно чл.80, ал.3 от ЗТ за актуална се счита информацията, предоставена в офисите ни или при оторизираните агенти!
Рейма България е лицензиран туроператор с номер на лиценз РКК-01-6154 от 04.07.2008 г., валидна застраховка "Отговорност на туроператора" № 0800001835 и регистрация като 
администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни под № 1063835 от 21.11.2008 г.

Адрес: гр.София 1421, ул. Лозенец 4, Тел.: +359 2 434 15 15, Тел./ Факс: +359 2 963 03 23, E-mail: info@reyma.bg

Newsletter

02 434 15 15

Посетители:

В момента има 257  гости и няма потребители и в сайта