Екскурзии и и почивки в Италия

Наричана още “Bella Italia”, страната е очарователно привлекателна за всички типове туризъм.
Тук можете да намерите и видите всичко, което бихте си пожелали за едно наситено с много емоции пътуване – исторически забележителности от времето на етруските и Римската империя, слънчеви средиземноморски и адриатически плажове, отлични ски писти в Южен Тирол, вкусна храна и световноизвестни вина, капучино и сладолед, дизайнерски магазини и аутлети, оживени барове и кафетерии...

САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ

Рим

Екскурзиите със самолет, варират от 3 до 7 нощувки, като включват различни турове с екскурзоводско обслужване на български език, както шопинг турове, възможности за посещение на оперни представления и известни гурме ресторанти..

повече >>

СКИ ПОЧИВКИ В ИТАЛИАНСКИТЕ ТОП СКИ КУРОРТИ

Val di sole

Ски почивки в едни от най-добрите ски курорти в Австрийските Алпи. Предлагаме Ви подробна информация за хотелите по курорти. Не забравяйте, че заедно с хотелското настаняване, можем да организираме Вашата почивка, като осигурим и самолетни билети, трансфери от летището до хотела, застраховка и др.
повече >>

АВТОБУСНИ ЕКСКУРЗИИ

Рим

Предлагаме автобусни програми до южна и северна Италия с транспорт с комфортен автобус, 3  или повече нощувки и екскурзоводско обслужване.

За определени дати предлагаме и обиколни турове на Италия с по-дълъг престой.

     повече >>

ЛЕТНИ ПОЧИВКИ

Sicilia

Чартърни програми до някои от най -популярните острови или южното или източното крайбрежие на Италия.
Програми 55+
    повече >>

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИТАЛИЯ

padova  
    повече >>
 

Ски в Италия


Информацията, публикувана на този сайт, е с рекламна цел и е възможно междувременно да са настъпили промени. Съгласно чл.80, ал.3 от ЗТ за актуална се счита информацията, предоставена в офисите ни или при оторизираните агенти!
Рейма България е лицензиран туроператор с номер на лиценз РКК-01-6154 от 04.07.2008 г., валидна застраховка "Отговорност на туроператора" № 0800001835 и регистрация като 
администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни под № 1063835 от 21.11.2008 г.

Адрес: гр.София 1421, ул. Лозенец 4, Тел.: +359 2 434 15 15, Тел./ Факс: +359 2 963 03 23, E-mail: info@reyma.bg

Newsletter

02 434 15 15

Посетители:

В момента има 265  гости и няма потребители и в сайта