DIAPOROS *** - VOURVOUROU

 

 

Местоположение:

Това е 3-звезден хотел, напълно реновиран през 2012 г., се намира в близост до центъра на Вурвуру и само на 2-3 минути пеш от плажа. Районът е тих, с богата природна среда и чисти води, отличен избор за вашата лятна ваканция. Хотелът с обща площ от 2500 кв.м. е разположен  на крайбрежие Вурвуру, на 12 км от селище Агиос Николаос, на 15 км от Сарти.
В непосредствена близост може да откриете, супермаркети, традиционни таверни, разположени на брега на морето, ресторанти с жива музика, барове и басейни. Вурвуру е добре познат със своите известни пицарии и барове намиращи се на плажа.
В хотела: рецепция, безплатен бежичен интернет, безплатен частен паркинг, игрище, барбекю
В стаите: Общо 24 стаи: Single Rooms MV (~22 кв.м), Doubles SSV or MV (~22 кв.м), Doubles Deluxe 2 Rooms GV or SV (~30 кв.м), Doubles Superior 2 Rooms GV or SV (~32 кв.м), Apartments min 4 pax SV (~50 кв.м).
В стаите са на разположение: климатик, телевизор, хладилник, Wi-Fi интернет в повечето стаи (безплатно), баня с вана/душ, сешоар (при запитване), балкон/тераса.
Double SSV or MV Двойно легло и BunkBed (за деца с ръст не повече 1,60 м). Максимално настаняване: 2 възрастни и 2 деца (до 12 години).
Double Deluxe 2 Rooms GV or SV Неголяма всекидневна с 2 кресла, масичка и легло BunkBed. Спалнята е отделена с подвижна стъклена врата. Максимално настаняване: 2 възрастни и 2 деца (до 12 години).
Double Superior 2 Rooms GV or SV Всекидневна с единично лего и легло BunkBed. Спалнята е отделена с подвижна стъклена врата.
Apartment min 4 pax SV Неголяма всекидневна с 2 кресла и 2 отделни спани. 2 телевизора, 2 климатика, 1 баня. Максимално настаняване: 4 възрастни и 2 деца (до 12 години).
Още:  
 

Информация

Условия за плащане по стандартни цени: мин. 30% от сумата по резервацията до 24 часа след потвърждението, пълно плащане - до 21 дни преди настаняването /тези условия не се прилагат за настаняване по време на празници, по специални и last minute оферти или по промоции за ранни записвания/.

Важно! За резервация за хотелско настаняване е необходимо да изпратите име и фамилия на латиница на всички настаняващи се /възрастни и деца/. За децата трябва да изпратите и дата на раждане /с която се удостоверяват пред хотела годините на детето, в случай че то ползва ценово намаление/


Информацията за допълнителните услуги, които хотелът предлага, е актуална към момента на публикуването и.
 
Застраховка „Отмяна на пътуване
Oбръщамe внимание върху възможността да сключите застраховка „Отмяна на пътуване“ според условията на застрахователя. Цената и е в размер на 3% от общата стойност на пътуването, ако е сключена в срок от 91 до 180 дни преди датата на настаняване (според условията на ЗПАД Армеец) . Важно е да знаете, че такава застраховка може да бъде сключена само:
-в срок до 5 дни от деня на сключване на договора, при наличие на извършено плащане (частично или пълно) и ако до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни. При неспазване на тези условия, полицата се счита за невалидна.
Ако проявявате интерес към този тип застраховка, моля да се свържете с нашите служители, за да получите тарифи и общи условия към нея.

 

Christmas Bell НОВА ГОДИНА


Информацията, публикувана на този сайт, е с рекламна цел и е възможно междувременно да са настъпили промени. Съгласно чл.80, ал.3 от ЗТ за актуална се счита информацията, предоставена в офисите ни или при оторизираните агенти!
Рейма България е лицензиран туроператор с номер на лиценз РКК-01-6154 от 04.07.2008 г., валидна застраховка "Отговорност на туроператора" № 0800001835 и регистрация като 
администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни под № 1063835 от 21.11.2008 г.

Адрес: гр.София 1421, ул. Лозенец 4, Тел.: +359 2 434 15 15, Тел./ Факс: +359 2 963 03 23, E-mail: info@reyma.bg

Newsletter

02 434 15 15

Посетители:

В момента има 204  гости и няма потребители и в сайта