СЕПТЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ В ДУБРОВНИК, ХЪРВАТСКА - чартърен полет
5 дни/ 4 нощувки

Дата: 20.09.2017

Програма:

Първи ден 20.09.2017

    Отпътуване от летище София в 11:30 ч. с директен чартърен полет до Дубровник. Пристигане на летище Дубровник в 11:35 ч. (местно време). Посрещане от местната фирма партьор и трансфер до избрания хотел. Свободно време или по желание туристическа програма в Стария град на Дубровник (доп. заплащане). Разглеждане на улица „Страдун“, големия и малкия фонтан на Онуфрий, двореца Княжев двор, двореца Спонза, църквата „Св. Спас“, францисканския манастир и аптеката, доминиканския манастир, градската часовникова кула, дубровнишката катедрала, църквата „Св. Влах“ (покровителя на града), паметника на Орландо, паметника на Иван Гундулич. Да се разходите из стария град на Дубровник, опасан от величествени градски стени, сред старинните мраморни улици, означава да извървите девет века история, докосвайки се до магията на историята, изкуството,  и архитектурата на тази изумителна страна. Свободно време в Дубровник. Нощувка.


Втори ден 21.09.2017

    Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до Котор и Будва в Черна Гора (доп. заплащане). Разглеждане на Котор - градът и природния район около него са включени в списъка на Юнеско. Туристическа програма в Стария град и разглеждане на западната порта на градските стени, главния площад, часовниковата кула, византийския дворец и др. Отпътуване за Будванска ривиера и известния черногорски курорт Будва. Свободно време в Старият град на Будва и разглеждане на църквата „Св. Троица“, катедралата „Св. Йоан“ и Цитаделата. Желаещите могат да се качат на върха на Цитаделата откъдето се открива прекрасна гледка към близкият остров Св. Никола и цялата будванска ривиера. Връщане в Дубровник. Нощувка.


Трети ден 22.09.2017

    Закуска. Свободно време или по желание целодневна екскурзия до най-южния град на Хърватия – Цавтат (доп. заплащане). Цавтат е основан през 6 в. пр. н.е., известен в миналото с името Епидариум. Днес градчето привлича посетителите с множество забележителности като бароковата църква „Св.Никола“, францисканския манастир, мавзолея Рашич, проектиран от известния хърватски скулптор Иван Мещрович, научната колекция на Богишич, старите градски стени и др. Посещение на къщата на известния художник Влахо Буковац. Домът на художника Влахо Буковац е построен в типична градска каменна архитектура на 2 етажа и с градина. След смъртта му през 1922г. неговите дъщери отварят къщата за посетители. Освен творбите самата къща е музей показващ идилията на семейството в малкия град. Свободно време за разходка по крайбрежната улица отрупана със сувенирни магазинчета, кафенета и рибни ресторанти. Връщане в хотела. Нощувка.


Четвърти ден 23.09.2017

    Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия - Екскурзия до о.Локрум. Нощувка.


Пети ден 25.09.2017

    Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летище Дубровник. Полет за София в 20:40 ч. Пристигане на летище София в 22:45 ч.

 

Поради силния интерес и изчерпване на гарантираните ни стаи по програмата Септемврийски празници в Дубровник, подготвихме нов хотел, в който разполагаме също с гарантирани стаи, с автоматично потвърждение.

MAESTRAL ADRIATICA ROOMS 2*, HB
www.dubrovnikhotels.travel/adriatica-rooms-dubrovnik

Хотелът e разположен в сърцето на Дубровник, на красивия полуостров Лапад, на 73 км. от летище Тиват, на 22 км. от летище Дубровник и на 100 м. от брега на морето. Реновиран през 2013/2014 г. Това място за настаняване е насочено към търсещите по-ниска цена с приоритет - въвеждане в културното наследство на Дубровник.
Хотелът разполага общо с 50 стаи. Всички стаи са оборудвани с климатик, телефон, баня с душ/вана, Wi Fi. На територията на хотела: Туристите, настанени в MAESTRAL ADRIATICA ROOMS, ползват рецепцията на близкия MAESTRAL ADRIATIC HOTEL. Срещу заплащане може да се ползва а-ла-карт ресторанта в хотел MAESTRAL SPLENDID HOTEL и СПА центъра в хотел MAESTRAL UVALA HOTEL. В близост до хотела има автобусна спирка, тенис корт, магазини за хранителни стоки, различни ресторанти, барове и кафенета. Плаж: на 100 м. от хотела - платформа. Чадъри и шезлонги на плажа - срещу заплащане. Хранене: Half board - закуска и вечеря *(храненията се сервират в ресторант, разположен на плажа).


 

Инфо

  • Минимален брой за осъществяване на пътуването - 100 човека
  • Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи 14 дни преди отпътуване
  • Начин на плащане: 30% депозит при записване, доплащане 20 дни преди датата на отпътуване, ако не е указано друго в ценовата листа на конкретния хотел
9004

 

ОНЛАЙН ПЛАЩАНЕ


Информацията, публикувана на този сайт, е с рекламна цел и е възможно междувременно да са настъпили промени. Съгласно чл.80, ал.3 от ЗТ за актуална се счита информацията, предоставена в офисите ни или при оторизираните агенти!
Рейма България е лицензиран туроператор с номер на лиценз РКК-01-6154 от 04.07.2008 г., валидна застраховка "Отговорност на туроператора" № 0800001835 и регистрация като 
администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни под № 1063835 от 21.11.2008 г.

Адрес: гр.София 1421, ул. Лозенец 4, Тел.: +359 2 434 15 15, Тел./ Факс: +359 2 963 03 23, E-mail: info@reyma.bg

Newsletter

02 434 15 15

Посетители:

В момента има 231  гости и няма потребители и в сайта