Тайланд е предпочитана дестинация за всички, които искат да се сблъскат с друга култура и да усетят екзотиката в пълния ѝ смисъл. А хотелиерите там знаят как да глезят своите туристи.

ПОЧИВКИ В ТАЙЛАНД - САМОЛЕТ
CosyBeach От малко рибарско селце Патая се е превръща в курорт от международно значение, което с право се нарича “перлата на Източния бряг” .
Вечно жив и шумен, потънал в уникалната си атмосфера на веселие, безгрижие, развлечения без всякакви задръжки и невероятно миролюбие на почиващите! Тук има както изкушения за децата, така и всичко необходимо за феновете на спорта и активната почивка - сърф, уиндсърфинг, водни ски, подводно гмуркане
повече >>
КАТАЛОГ ХОТЕЛИ
Sea Sand Sun Resort Ocean Front Pool Villa Категорията на хотелите се определя със звезди (от две то пет), но това невинаги е достатъчен критерий за оценка на комфорта, тъй като няма единни стандарти за сертифициране на хотелските услуги в различните държави. Затова, преди да направите своя избор, задължително проучете описанието и възможностите на хотелите. Задължително обърнете внимание на стойността на хотела.
     Хотели  Пукет                     Хотели Патая
ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТАЙЛАНД
Garden Sea View Етикет: Когато общувате с тайландци, пазете спокойствие и се усмихвайте. Тук гневът се смята за израз на грубост и лошо възпитание. Недопустимо е да се изразява каквото и да било пренебрежение към тайландската монархия или към кралското семейство. При посещение в Кралския дворец не се разрешава твърде открито облекло...
    повече >>

Патая – е най-популярният курорт по Тайландското крайбрежие, който ежегодно привлича хиляди туристи от цял свят. Курортът е разположен на 150 км. от столицата Бангкок и  предлага на своите гости, както по-евтини хотели 3*, така и изключително луксозни хотелски комплекси от световни хотелски вериги. В Патая има и огромен Аквапарк с многообразие от  басейни, водни пързалки и съоръжения за гости от различни възрасти. Многобройните ресторанти ще Ви предложат изтънчена тайландска и международна кухня. Световно известни са и салоните за масажи, както и нощните клубове на Патая, които предлагат разнообразни изкушения за всички, които ги посетят.   

 

Информацията, публикувана на този сайт, е с рекламна цел и е възможно междувременно да са настъпили промени. Съгласно чл.80, ал.3 от ЗТ за актуална се счита информацията, предоставена в офисите ни или при оторизираните агенти!
Рейма България е лицензиран туроператор с номер на лиценз РКК-01-6154 от 04.07.2008 г., валидна застраховка "Отговорност на туроператора" № 0800001835 и регистрация като 
администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни под № 1063835 от 21.11.2008 г.

Адрес: гр.София 1421, ул. Лозенец 4, Тел.: +359 2 434 15 15, Тел./ Факс: +359 2 963 03 23, E-mail: info@reyma.bg

Newsletter

02 434 15 15

Посетители:

В момента има 154  гости и няма потребители и в сайта