Турция има 7 104 км брегова линия с Черно, Мраморно, Егейско е Средиземно море. По егейското и средиземноморското крайбрежие има множество големи и малки курортни градове. Най-популярните курорти в Егейска Турция предлагат прекрасна възможност за комбинация на почивката с посещение на едни от най-забележителните исторически и културни центрове. Близо до Кушадасъ са древният град Ефес и къщата на Дева Мария, Дидим и Милет; днешният град Бодрум е изграден около древния Халикарнас, а от Мармарис се организират чудесни турове до скалните ликийски гробници около Далиан, до Памуккале и Хиераполис, до Острова на Клеопатра.
По средиземноморския бряг се съсредоточава тази част от туристите, която търси луксозна и същевременно достъпна почивка. В районите на Анталия, Кемер, Белек, Сиде и Алания са едни от най-изисканите съвременни хотели в Турция, добре балансирани в съотношението цена – качество.
Освен с морските си курорти Турция привлича милиони туристи годишно и с исторически градове като Истанбул, Бергама, Невшехир/Кападокия и много други.

ПОЧИВКИ В ТУРЦИЯ - САМОЛЕТ | ПОЧИВКИ В ТУРЦИЯ - АВТОБУС

Amara club marine sunbeds

В категория "почивки" ще намерите нашите програми с престой за 6, 7 и повече нощувки.

Програмите за почивка в Турция с по-кратък престой (3, 4 или 5 нощувки) са в подкатегория "екскурзии".

със самолет>>

с автобус >>

 

КАТАЛОГ ХОТЕЛИ
Bodrum2
Професионалните хотелски резервационни системи, с които работим, ни дават възможност да Ви предложим изключително атрактивни цени за хотелско настаняване в целия свят. 

Ежедневно получаваме актуална информация от хотелите, с които си партнираме, за текущи промоционални оферти, пакети и намаления.

Кушадасъ Мармарис Бодрум  Айвалък  Фетие Кемер Дидим
АВТОБУСНИ ЕКСКУРЗИИ - ТУРЦИЯ
Kusadasi6 Разгледайте нашите предложения за екскурзии в Турция. Изгодни и атрактивни предложения за уикенди, празнични екскурзии, организирани мероприятия, комбинирани екскурзии до Истанбул, Кападокия и др.
   

повече >>

 

Информацията, публикувана на този сайт, е с рекламна цел и е възможно междувременно да са настъпили промени. Съгласно чл.80, ал.3 от ЗТ за актуална се счита информацията, предоставена в офисите ни или при оторизираните агенти!
Рейма България е лицензиран туроператор с номер на лиценз РКК-01-6154 от 04.07.2008 г., валидна застраховка "Отговорност на туроператора" № 0800001835 и регистрация като 
администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни под № 1063835 от 21.11.2008 г.

Адрес: гр.София 1421, ул. Лозенец 4, Тел.: +359 2 434 15 15, Тел./ Факс: +359 2 963 03 23, E-mail: info@reyma.bg

Newsletter

02 434 15 15

Посетители:

В момента има 286  гости и няма потребители и в сайта