НОВА ГОДИНА 2019 В ИСТАНБУЛ - хотел Gonen 5*

4 дни / 3 нощувки дневен преход

Дата: 30.12.2018

ПРОГРАМА:

І ден ( 30.12.2019г.) – Отпътуване за Истанбул:
- 06:00 ч. от Автогара Сердика(Трафик маркет) пред Централна Ж.П. гара, гр. София;
- 07:30 ч от гр. Пазарджик, бензиностанция Shell ( на магистралата);
- 08:30 ч от Бензиностанция OMV пред хотел „Санкт Петербург”, гр. Пловдив.
Продължителността на пътуването до Истанбул е около 9 часа (в зависимост от преминаването на границата при ГКПП Капитан Андреево).Пристигане следобяд в Истанбул и настаняване в хотел

Нова Година в Истанбул 2020 с включена Новогодишна вечеря в хотел Istanbil Gunen 5* дневен преход

15:00ч. – Обзорна екскурзия на Истанбул
Панорамната обиколка на Истанбул се провежда с професионален екскурзовод и автобус: Тръгване от хотела – пристигане в кв.Султанахмет – посещение на Синята Джамия – посещение на Хиподрума - Колоната на Kонстантин, Египетския обелиск, Змийската колона, Фонтанът на Вилхелм II – минаване покрай дворецът Топкапъ Сарай /дава се информация за двореца без да се посещава/ - църквата “Света София” /дава се информация за музея без да се посещава/ - качване в автобуса. Обиколката продължава в Европейската част на Истанбул –минава се покрай желязната българска църква “Св.Стефан” (дава се информация за нея и се посещава, тъй като е след основни ремонтни дейности) – около 18:00 ч. връщане обратно в хотела.

ЦЕНА ЗА ТУРА ОБЗОРНА ОБИКОЛКА платена в офиса 20 € на човек
ЦЕНА ЗА ТУРА ОБЗОРНА ОБИКОЛКА платена в Истанбул 25 € на човек
*Забележка: Посочената цена е валидна при записани минимум 20 човека.

Цената включва: Трансфер хотел – Екскурзоводско обслужване на български език , представител на фирмата през цялото време.

Вечерен тур – по желание и срещу допълнително заплащане
20:45 ч. – Посещение на Рибен ресторант – той се намира под моста “Галата”, който е най-старият в Истанбул. От там се открива неповторим нощен изглед към БОСФОРА.

Менюто включва: 6 вида студени предястия, 2 вида топли предястия, салата, основно ястие риба (Ципура или Лаврак), за десерт – сезонни плодове, 2 напитки на човек (безалкохолни напитки, вино, бира или ракъ - традиционно турско питие приготвено от грозде и анасон).

ЦЕНА ЗА ВЕЧЕРЯ В РИБЕН РЕСТОРАНТ платен в офиса 25 € на човек
ЦЕНА ЗА ВЕЧЕРЯ В РИБЕН РЕСТОРАНТ платен в Истанбул 30 € на човек
*Забележка: Посочената цена е валидна при записани минимум 20 човека.

Цената включва: представител на фирмата през цялото време, вечеря, трансфер хотел – ресторант – хотел.
Нощувка

ІІ ден ( 31.12.2019 г. ) - 07:00 – 08:00 ч. - Закуска

Дневен тур - по желание и срещу допълнително заплащане
08:30 ч. - Обиколка на Босфора с корабче - Разказът на професионалния екскурзовод ще направи удоволствието Ви пълно. Обиколката започва с разходка покрай Европейския бряг на Босфора до крепостта Румели Хисар, след което корабчето се отправя към Азиатския бряг. По бреговете на Босфора могат да се видят старовремски дървени вили, дворци от мрамор и крепости. По време на пътуването ще видите още великолепния дворец Долма Бахче, както и парковете и кралските павилиони на замъка Йълдъз. По време на обиколката ще имате възможност да видите и доказателствата за религиозна толерантност на мюсюлманския свят – синагога, църква и джамия в близост една до друга от векове. Обиколката продължава около 1:30 час и половина.

ЦЕНА ЗА ТУРА ОБИКОЛКА ПО БОСФОРА платена в офиса 20 € на човек
ЦЕНА ЗА ТУРА ОБИКОЛКА ПО БОСФОРА платена в Истанбул 25 € на човек
*Забележка: Посочената цена е валидна при записани минимум 20 човека.

Цената включва: Трансфер хотел – корабче – хотел, Разходка с корабче, Екскурзоводско обслужване на български език , представител на фирмата през цялото време.

10:00 ч. – Посещение на Двореца Долмабахче сарай – Долмабахче означава “запълнена градина” и се отнася за малкото пристанище, което Султан Абдулмеджид затрупал, за да построи прекрасния си дворец. Дворецът е служил за официална резиденция на Султаните до 1876г. /

ЦЕНА ЗА ТУРА ДВОРЕЦА ДОЛМАБАХЧЕ платена в офиса 25 € на човек
ЦЕНА ЗА ТУРА ДВОРЕЦА ДОЛМАБАХЧЕ платена в Истанбул 30 € на човек
*Забележка: Посочената цена е валидна при записани минимум 20 човека.

Цената включва: Екскурзоводско обслужване на български език, Трансфер хотел - забележителности – хотел, Представител на фирмата през цялото време и включена входна такса на двореца.

Следобеден тур - по желание и срещу допълнително заплащане
14:00 ч.- Посещение на небостъргача “SAPPHIRE - Като най-високата структура в Бизнес Центъра на Истанбул - Маслак, Истанбул. Сапфир е символ на модерния начин на живот в съвремените метрополиси и с елегантнатата си снага допринася положително за имиджа на града. Асансьорът бързо ще Ви отведе до най-горния етаж. Има чудесен 360 градусов панорамен изглед към града. Открита площ на покрива, където можете да изпиете едно питие и да се насладите на невероятната гледка. Най-доброто място, за да видите Истанбул и да направите чудесни снимки. Свободно време за пазаруване в търговския център с 34 хил. кв.м.

ЦЕНА ЗА ТУРА НЕБОСТЪРГАЧ "SAPPHIRE" платена в офиса 22 € на човек
ЦЕНА ЗА ТУРА НЕБОСТЪРГАЧ "SAPPHIRE" платена в Истанбул 27 € на човек
*Забележка: Посочената цена е валидна при записани минимум 20 човека.
Цената включва: Трансфер хотел - SAPPHIR – хотел, Представител на фирмата през цялото време и входна такса.

НОВОГОДИШНА ГАЛА ВЕЧЕРЯ В БАЛНАТА ЗАЛА НА ХОТЕЛ GONEN 5*
31.12.2019 от 20:00 ч. до 03:00 ч. на 01.01.2020


Нощувка.

ІІІ ден ( 01.01.2020 г. ) - 07:00 – 08:30 ч. - Късна закуска

Дневен тур - по желание и срещу допълнително заплащане
12:30 ч. - MОЛ и аквариум Floria" в който се намира аквариум, терариум и джунглаи един от най-големите МОЛове в Истанбул (по желание срещу заплащане). За тези, които не желаят да посетят аквариума, ще могат да се позабавляват в марковите магазини и заведенията на МОЛА.
ЦЕНА ЗА ТУРА МОЛ и АКВАРИУМ платена в офиса 5 € на човек
ЦЕНА ЗА ТУРА МОЛ и АКВАРИУМ платена в Истанбул 8 € на човек
*Забележка: Посочената цена е валидна при записани минимум 20 човека.
Цената включва: Трансфер хотел - забележителности – хотел и Представител на фирмата през цялото време.

16:00 - Пеещите фонтани - магията на Азия
Посещение на квартал Аташехир в Азиятската част на Истанбул, където се намира WATERGARDEN İSTANBUL. Свободно време . Нов вкус на живот. Целият живот е структуриран около великолепния Show Pool. Изключителна хореография на ослепителна вода, светлина, лазерни, музикални и пожарни шоута, ресторанти и кафенета. Изложбеният басейн, който е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул, притежава характеристиката, че е "най-големият и най-развит" шоу басейн в Европа.

ЦЕНА ЗА ТУРА ПЕЕЩИТЕ ФОНТАНИ платена в офиса 15 € на човек
ЦЕНА ЗА ТУРА ПЕЕЩИТЕ ФОНТАНИ платена в Истанбул 20 € на човек
*Забележка: Посочената цена е валидна при записани минимум 20 човека.
Цената включва: Трансфер хотел - забележителности – хотел и Представител на фирмата през цялото време.

Нощен тур - по желание и срещу допълнително заплащане
20:00 ч. - Вечеря на кораб по Босфор - плаване с кораб по Босфора с вечеря и програма. Предлагаме Ви едно вълнуващо изживяване между два континента с включен трансфер от хотела до пристанището, вечеря на яхтата и богата музикална програма.

ЦЕНА ЗА ТУРА ВЕЧЕРЯ НА КОРАБ платена в офиса 40 € на човек
ЦЕНА ЗА ТУРА ВЕЧЕРЯ НА КОРАБ платена в Истанбул 45 € на човек
*Забележка: Посочената цена е валидна при записани минимум 20 човека.

Менюто включва: Типично турско мезе (плато ордъоври), сезонна салата, основно ястия (риба на грил или пилешко месо), десерт ( плодове или сладък десерт), турско кафе, безалкохолни и алкохолни напитки напитки.
Програма: Музика (D.J), Ориенталски танци, Казашки танци, "Ашук Машук" - представяне на една любовна история в Истанбул, фолклорни танци от различни региони на Турция и много изненади.
Цената включва: представител на фирмата през цялото време, вечеря с програма, трансфер хотел – ресторант – хотел.


ІV ден ( 02.01.2020г. )- Закуска в ресторанта на хотела

Посещение на МОЛ ФОРУМ ИСТАНБУЛ, където се намира един от най-големите аквариуми „Sea Life” (входът за Аквариума се заплаща в турски лири на място при вашия водач)

Посещение на град Одрин и свободно време за разглеждане на града и най-голямата джамия на Балканския полуостров – Селимие ( Построена е от Мимар Синан и е най-скъпото украшение на Одрин. Носи името на Султан Селим ІІ - син на Сюлейман Великолепни. За този шедьовър на османската архитектура, Бланки отбелязва, че може да издържи сравнение с големите средновековни катедрали по елегантност, дързост на купола и въздушна мекота. Той я намира по – красива дори от Св. София. Куполът е 44 м, диаметър 32 м, поддържа се от 8 мраморни колони.)

- Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

 

Цени

Заплащане: депозит в размер на 50 % при резервация; доплащане до 14 дни преди отпътуването

Хотел Istanbul Gonen 5* - SPA, Истанбул
Местоположение: Новооткрития Istanbul Gonen Hotel 5* се намира в район Yenibosna, срещу големия търговски център Starcity Outlet Centre и на 4,8 километра от изложбен център CNR Expo. Историческия район „Султанахмет“ е на 15 километра, а площад „Таксим“ на 20 километра.
Удобства в хотела: Луксозният Istanbul Gonen Hotel 5* разполага със Спа и Уелнес център с открит и закрит басейн, 2 ресторанта и 1 бар. Голям конферентен център със зали с капацитет от 40 до 800 човека е на разположение за бизнес срещи и мероприятия. Денонощна рецепция. Безплатен паркинг за автомобили
Спа: Спа и Уелнес центърът на Istanbul Gonen Hotel 5* разполага с 2 открити и 1 закрит басейн, фитнес, турска баня, сауна и парни бани. Предлагат се още различни видове масажи и процедури.

Дати за ранни записвания Човек в двойна стая Човек в единична стая  Човек в тройна стая Дете до 6г (ненавършени) Дете 6 - 12 г  (ненавършени) 
До 15.11.2019 449 лв. 550 лв. 426 лв. 90 лв. 265 лв.
До 30.11.2019 489 лв. 590 лв. 457 лв.  90 лв. 265 лв.
Стандартни 529 лв.  630 лв. 489 лв.  90 лв. 265 лв.

Цената за деца е валидна при настаняване с 2-ма възрастни в стая!

Цената включва:

 • 3 нощувки със закуски на шведска маса в хотел Istanbul Gonen 5* - SPA;
 • ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ в балната зала на хотела с богато меню и напитки - безалкохолни и алкохолни напитки без ограничение (турска ракия, водка, бира, вино) +1 бутилка шампанско на 4 човека (по желание, може да се внесе и личен алкохол среща такса - вж по-долу);
 • Mедицинска застраховка за 5 000 € с асистанс;
 • Безплатно ползване на СПА центъра (закрит басейн, хамам, сауна, парна баня, фитнес);
 • Транспорт с лицензиран туристически автобус;
 • Пътни и гранични разходи;
 • Водач на групата по време на престоя в Истанбул;
 • + Подарък разходка в град Одрин с разглеждане на джамията „Селимие” (най-внушителната творба на ненадминатият турски архитект Мимар Синан) и българската църква „Св. Георги”;

НОВОГОДИШНО МЕНЮ

Предястия и салати:
* Сирене, Късър, Сърми от лозови листа, , Хайдари, Езме, Домати, Краставица, Кашкавал
* Пържени картофи със сирене
* Пачанга (баница)
* Чобан Салата със сирене порция
* Сезонна салата на всяка маса
* Картофена Салата
* Американ Салата

Ястия: Порция с ориз и нохут на човек
Пиле пържола + Пиле шиш
Варени сезони зеленчуци
Картофено пюре

Десерти: Сезонни плодове
Профитерол/ Еклер

Напитки: Безалкохолни и алкохони напитки без ограничение (турска ракия, водка, бира, вино).
1 бутилка шампанско на 4 човека.

 

Цената не включва:

 • Допълнителните екскурзии по програмата, освен включените в пакета - вижте в описанието на програмата;
 • Такса за внасяне на личен алкохол в ресторанта на Нова година: 15 турски лири на бутилка;
 • Разходи от личен характер;
 • Медицинска застраховка на лица над 65 години;
 • Застраховка „Отмяна на пътуване“;
 • Доплащане на VIP маси около дансинга: 25 лв на човек, ограничени места;
 • Такса "МИНИ БАР" (20 евро) - заплаща се задължително и лично от туриста при настаняване в хотела и се таксува на стая, възстановява се при напускане и връщане на ключа,ако не сте ползвали мини бара се възстановява цялата сума.

Информация

При евентуална промяна на цените на билетите или входните такси за споменатите обекти по програмата, туроператорът не носи отговорност, ако тази промяна е наложена от независещи от фирмата причини. Главен орган контролиращ входните такси и ценообразуването е Министертство на Туризма на Република Турция.
Деца до 18г. пътуващи без родителите или само с един от тях, трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина.
За български граждани не се изисква виза за Турция. Пътува се със задграничен паспорт, валиден поне 3 месеца от датата на отпътуване.
За чуждестранни граждани от определени страни се изисква издаване на виза или заплащането на такса на самата граница. Подробна информация за визовите формалности можете да получите във Визов отдел на Турско консулство в София на тел. 9355500

9009

Запитване

Нова година в Истанбул, Gonen 5* - 30.12.2019 (дневен преход)

 

Информацията, публикувана на този сайт, е с рекламна цел и е възможно междувременно да са настъпили промени. Съгласно чл.82 от ЗТ за актуална се счита информацията, предоставена в офисите ни или при оторизираните агенти!
Рейма България е лицензиран туроператор с номер на лиценз РКК-01-6154 от 04.07.2008 г., има сключена застраховка "Отговорност на туроператора" към  ЗД "Евроинс“ АД, съгласно чл. 97 от ЗТ, с №  03700100001987, валидна до 03.07.2020, както и регистрация като 
администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни под № 1063835 от 21.11.2008 г.

Адрес: гр.София 1421, ул. Лозенец 4, Тел.: +359 2 434 15 15, Тел./ Факс: +359 2 963 03 23, E-mail: info@reyma.bg

Newsletter

Условия
При абониране за нашия бюлетин, ще получавате актуални оферти и промоции за предлаганите от нас услуги.
02 434 15 15

Посетители:

В момента има 253  гости и няма потребители и в сайта

Този сайт използва "бисквитки" (cookies). Продължавайки да разглеждате нашия уеб сайт, Вие се съгласявате с тяхното използване. Научете повече за използването на "бисквитки" (cookies) на сайта reyma.bg: Политика за бисквитки.

  Приемам cookies "бисквитки" от този сайт.
EU Cookie Directive Information