ЛЕТЕН УИКЕНД В ЗЛАТНА ПРАГА - полет на 20.06.2019

С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА ГОТИЧЕСКИЯ ФЕСТИВАЛ В КУТНА ХОРА

самолетна екскурзия с обслужване на български език

Един от най-красивите градове в Европа, съчетал в себе си впечатляваща история и неповторим дух на съвремието!

Дата: 20. юни 2019

Прага е архитектурен шедьовър, неповторимо съчетание на стилове от различни периоди - барок, рококо, романтизъм, кубизъм, готика..потопете се в магията на миналото, в реставрираните и запазени завинаги архитектурни шедьоври, в които местните хора вплитат умело своята съвременност. Този град, творение на природата и на човешкия гений, предизвиква възторг и оставя дълбока следа в паметта и сърцето на всеки, докоснал се до неговата архитектура, старинни улици и църкви, до музеите, дворците и богатите съкровища, до неговите жители, отнасящи се с преклонение към огромното културно-историческо наследство.

На 22. юни в гр. Кутна Хора (на 70 км. от Прага) започва колоритният готически фестивал Royal Silvering of Kutná Hora, който символично открива туристическия сезон в града, регистриран като обект на ЮНЕСКО. Сценарият на фестивала ще ви отведе в началото на 15 век. Целият град и царското седалище в монетния двор на Италианския съд ще поставят сцената за пристигането на бохемския крал Вацлав IV и неговия антураж. Паркът под Влашкия двор и готическите улици на историческия център буквално оживяват с цвета на Средновековието. За колоритната атмосфера на фестивала допринасят различните турнири, игри, средновековен театър, както и историческите пазари, които предлагат чешки специалитети и ръчно изработени старинни сувенири.


Акценти:
- директен полет с удобни полетни часове и включен чекиран багаж до 23 кг.
- цялостна организация и екскурзоводско обслужване на български език
- уикенд програма
- възможност за посещение на колоритния готически фестивал Royal Silvering of Kutná Hora


Програма

Първи ден, 20.06.2019:
Отпътуване от летище София с директен полет в 10:15 ч. до Прага. Организиран трансфер до хотела.
Настаняване (при възможност преди 14 ч.).

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА "ОТ ПРАЖКАТА КРЕПОСТ ДО СТАРИЯ ГРАД" - класически пешеходен тур с местен екскурзовод на български език (включена в цената, ползва се градски транспорт; Продължителност: около 3 часа): Пражката крепост (служела за резиденция на князе и крале, а днес - седалище на Президента на Чехия), готическата катедрала "Свети Вит" с емблематичните витражи от цветно стъкло, дело на прочути майстори, дворците Шварценберг и Щернберг (част от националната галерия на Прага), Храдчанския площад с величествена гледка към река Вълтава и кулите на Прага, Мала страна и Малостранския площад с бароковия храм Св. Николай. Романтичните улички ще ни изведат до най-голямата забележителност на Прага - Карловия мост (XIV в.), наричан още "галерия на открито", откъдето се откриват едни от най-живописните гледки към река Вълтава. Забележителните исторически скулптури, от двете страни на моста, в комбинация със съвременните творби на местните художници и карикатуристи, създават неповторима творческа атмосфера. След като докоснем традиционно най-старата запазена статуя на моста – на чешкия светец Йоан от Непомук, за да сбъднем поне едно желание, продължаваме към Стария Град по тесните криви калдъръмени улички, покрай пъстрата какафония от дюкянчетата за сувенири, галерии, изкусителни кафенета и бирарии, за да стигнем до централния Староместки площад с емблематичната астрономическа часовникова кула и да видим "разходката" на апостолите, която събира хиляди туристи на всеки кръгъл час.
Бонус за резервации до 30.04.2019 - Вечеря в традиционен чешки ресторант с тристепенно меню. В уютна обстановка, в центъра на Прага, ще имате възможност да опитате някои от най-популярните чешки специалитети - супа в селски хляб, телешки гулаш по традиционна рецепта и др.
Нощувка.

Втори ден, 21.06.2019:
Закуска. Свободно време или
*По желание /с предварителна заявка и доплащане/: Автобусна екскурзия "Замъкът КАРЛЩЕЙН - в царството на великия Карл IV" с екскурзовод на български език. Замъкът е отдалечен на около 30 км от Прага, извисява се сред хълмовете над едноименното селце Карлщайн и е символ на чешкото кралство от периода на разцвета на готиката. След столицата Прага, това е най-посещаваният туристически обект в Чехия. Градчето днес е същинско курортно селище с множество китни магазинчета за сувенири. Крал Карл IV построил този средновековен замък между 1348 до 1357 г. с цел да защити короната и бижутата на Свещената Римска империя. Пътят от слизането от автобуса до входа е около 1 км. (20 минути пеша) по хълма, откъдето се открива живописна панорама към областта. Обиколката включва исторически интериори на 1-ви и 2-ри етаж на императорския дворец и част от Марианската кула с ценни мебели от XIV-XIX век. (Залата на придворните, Рицарската зала с параклиса "Св. Никола", двора на Марианската кула, спалнята на императора, съкровищницата - където се намира копие на средновековната корона на кралете на Бохемия и др.)
*По желание /с предварителна заявка и доплащане/: 20,30 ч - Бутиков джаз круиз по р. Вълтава с тристепенна вечеря и джаз концерт на живо.
Нощувка. 

Трети ден, 22.06.2019:
Закуска. Свободно време или
*По желание /с предварителна заявка и доплащане/: "Кутна Хора - готоческото бижу на Чехия"  - автобусна екскурзия с местен екскурзовод на български език. Средновековният град е разположен на 60 км. от Прага и в него до края на ХIII век се е добивала една трета от среброто в Европа. Кутна Хора е известен не само като град-музей, но и като втория по значение град в Бохемия след Прага. Сред забележителностите са прочутите сребърни мини, както и изобилието от готически и барокови паметници, сред които най-силно блести катедралата "Света Варвара". Ежегодният готически фестивал Royal Silvering of Kutná Hora символично открива туристическия сезон в града, регистриран като обект на ЮНЕСКО. Сценарият на фестивала отвежда в началото на 15 век. Целият град и царското седалище в монетния двор ще поставят сцената на пристигането на бохемския крал Вацлав IV и неговия антураж. Паркът под Влашкия двор и готическите улици на историческия център буквално оживяват с цвета на Средновековието. За колоритната атмосфера на фестивала допринасят различните турнири, игри, както и историческият пазар, на който можете да опитате вкусни чешки специалитети.
Свободно време.
По желание /с предварителна заявка и доплащане/: 19:00 ч. - Класически концерт с изпълнение на популярни произведения от Моцарт с включена вечеря в бална зала Бокачио - "Mozart Dinner".
Нощувка.

Четвърти ден, 23.06.2019:
Закуска. Освобождаване на стаите. Свободно време или

*По желание /с предварителна заявка и заплащане/: 1-часов круиз по Вълтава на туристическо корабче с открита и закрита палуба.
Трансфер до летището. Отпътуване за София с директен полет на България Ер в 16:25 ч.

Забележка: По желание, на 21.06.2019, може да се предложи и допълнителна екскурзия до Карлови Вари. Моля при интерес, да се свържете с наш служител за повече информация.
"КАРЛОВИ ВАРИ - спа столицата на Чехия" с екскурзовод на български език. Елегантният курорт с над 600-годишна SPA традиция е разположен само на 130 км. от Прага, като пътят до него преминава през спиращите дъха пейзажи на областта Бохемия. Създаден през 14 век, Карлови Вари е любимо място на известни личности като руския цар Петър I, Франц Кафка, Казанова, Бетовен, Моцарт и много други. Градът е известен и с международния филмов фестивал „Кристалният глобус”, за който всяка година в града пристигат световноизвестни кинозвезди. Старинни сгради с цветни фасади и елегантни кафенета с бароков интериор оформят пешеходната зона на спа курорта - докато разглеждаме изящните дизайнерски колонади с минерални извори ще имате възможност да опитате от лековитата вода в специалните бърдучета - емблема на града. Ще видим фестивалния хотел Термал, бароковата църква Мария Магдалена, чумната колона и историческите сгради по протежение на река Тепла. През свободното време можете да посетите православната църква „Св. Петър и Павел”, да опитате традиционните вафлички "оплатки", "кралската" напитка „Бехеровка”, която се прави с прочутата карловарска минерална вода или да се насладите на чаша кафе в емблематичния хотел Пуп, в който са заснети ключови сцени от филма "Казино роял" за Джеймс Бонд.

Идеи за самостоятелни разходки през свободното време:
-  в района на Вацлавския площад и Стария Град с криволичещи романтични улички, които често се превръщат в импровизирани сцени за джаз концерти. Многобройните малки ресторантчета работят до много късно и предлагат вкусна традиционна местна кухня, както и чешка бира от най-добро качество.
-  посещение музеите на Прага - Художествената галерия, Музея на Сметана, на Алфонс Муха или на Франц Кафка (информация, за които ще получите от екскурзовода) или на зоологическа градина на Прага;
- разходка до кулата Петржин, която се издига в централната част на града на едноименния хълм, покрит с цветни алеи и предлагащ невероятна панорамна гледка към цяла Прага. Изкачването е пеша или с малък трамвай, движещ се по въжена линия.
- посещение на зоологическата градина в Прага - едно от най-посещаваните места в чешката столица - разполага с 10 павилиона, 150 експозиции, 2 ресторанта, 7 бюфета, седалков лифт, влакче, миниатюрен басейн, катерушки и 570 декара площ.

 

Цени

Условия за записване:

 • минимален депозит за записване по оферта "Ранни резервации" - 50% от основния пакет; доплащане до крайната цена - до 30 дни преди датата на отпътуване.
 • Валидна лична карта; за деца до 18 г. пътуващи с един или без родител – нотариална заверка от единия или двамата родители!

Настаняването по програмата е в централно разположен хотел, на пешеходно разстояние от Вацлавския площад - Beranek 3* (или подобен).
Хотел Beranek се намира в центъра на Прага, на няколко минути пеша от Вацлавския площад - елегантна пешеходна търговска зона с  магазини и ресторанти. Историческият център (Стария Град) на Прага и Староместкият площад с прочутия астрономически часовник са свързани с Вацлавския площад по естествен път чрез плетеница от тесни калдъръмени улички, по които можете да откриете сувенирни магазини и различен тип заведения - бирарии, ресторанти, джаз клубове, работещи до късно през нощта. Хотелът предлага комфортни стаи със самостоятелен санитарен възел с баня и телевизор, интернет връзка.

20.06.2019 Цена за ранни резервации до 30.04.2019
Редовна цена
Възрастен в двойна или тройна стая 719 лв 789 лв
Допълнително легло за трети възрастен 699 лв 769 лв
Допълнително легло за дете 2-11,99 г. с двама възрастни 620 лв 680 лв
Единично настаняване 990 лв

Цената включва:

 • самолетен билет София – Прага - София с директен полет на България Ер
 • летищни такси, ръчен багаж до 10 кг и чекиран багаж до 23 кг
 • 3 нощувки със закуска в хотел 3* в центъра на Прага (Beranek 3* или подобен)
 • трансфери летище - хотел – летище с лицензиран автобус;
 • туристическа програма "От Пражката крепост до Стария Град на Прага" с местен лицензиран екскурзовод на български език;
 • медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на ЗАД "Армеец" с покритие 5 000 евро;
 • Бонус - вечеря на 20.06.2019 в ресторант с традиционна чешка кухня с тристепенно меню и вода* - само за резервации до 30.04.2019

*Вечерята включва: супа, основно ястие с месо, десерт, неограничена консумация на вода. Други напитки може да се поръчват по желание, заплащат се на място (ориентировъчна цена за 1 халба бира ~80 CZK). Има възможност основното ястие да е вегетарианско - само с предварителна заявка!

Цената не включва:

 • Градска такса: заплаща се на рецепция на хотела, ако бъде обявена такава;
 • Ползване на аудиосистема със слушалки (плаща се на място, задължително доплащане): 3 € на човек на ден;
 • Разходи за ползване на градски транспорт (плаща се на място) - мин. 4 билета x24 CZK~1 € или карта с валидност 72 ч. - 310 CZK~12,50 €;

 • По желание: Застраховка "Отмяна на пътуване" при ЗАД Армеец (препоръчителна) - покрива разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия, съгласно условията на застрахователя;
 • Входни такси и билети за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание
 • Допълнителни услуги по желание: (заявяват се и се заплащат в България най-късно 30 дни преди датата на заминаване):

1. "Кутна Хора - готическото бижу на Чехия" (Маршрут: Прага - Кутна Хора - Прага: 120 км; Продължителност: около 6 часа): 84 лв на човек при мин. 12 записани туристи (с включен автобусен транспорт и местен екскурзовод на български език). На място се заплаща входна такса за Костницата в Седлец: ~90 CZK; за деца 6 – 15 г.: 50 CZK; за възрастни над 65 г.: 90 CZK (по желание).

2. "Замъкът Карлщейн - в царството на великия Карл IV" - автобусна екскурзия: 75 лв на турист при минимум 12 записани туристи; за деца до 12 г.: 60 лв (Цената включва: транспорт с лицензиран автобус, екскурзоводско обслужване на български език, такса резервация с гарантиран час за вход, входна такса за обиколка с водач 55 минути); Маршрут: Прага - Карлщейн: ~35 км.

3. Круиз по Вълтава: 28 лв на турист; Деца до 2,99 г. - безплатно; Деца 3-11 г.: 22 лв
Цената включва билет за разходка по Вълтава с туристически кораб (1 час) и такса резервация. До круизното пристанище може да се стигне пеша или с регулярен градски транспорт -  2 билета по 24 CZK~1 €. (Продължителност: ~1 час. Корабчето разполага с открита и закрита част)

4. Бутиков круиз по Вълтава с оригинален джаз-блус концерт на живо (вечерен):
Опция 1: 59 лв на човек (включва билет с гарантирано място, аперитив за "добре дошли"; не включва храна);
Опция 2 с вечеря: 90 лв на човек (включва билет с гарантирано място, аперитив за "добре дошли", вечеря по предварително заявено меню /предястие, основно ястие - пилешко, свинско или вегетарианско по избор и десерт/ - моля, заявете вида меню с резервацията, направеният избор не може да се променя)
Цената включва: круиз по Вълтава /около 2,5 ч./, меню по избор, напитка за "добре дошли", концерт с изпълнения на живо на популярни чешки джаз музиканти, такса резервация.
Цената не включва: напитки и трансфер до пристанището, което се намира в центъра на Прага.

5. Класически концерт с вечеря "Mozart Dinner" на 22.06.2019 в бална зала Бокачио (Включва концерт в бароковата зала Бокачио с избрани популярни произведения от Моцарт, вечеря с четиристепенно меню и такса резервация + по желание пакет напитки; Не включва транспорт до концертната зала, която се намира в Стария Град на Прага); Заявява се и се заплаща предварително! Изисква се 100% плащане след резервация!

 • Място на маса за 8 човека: 66 €/ 129 лв на човек (+пакет напитки* по желание: 28 лв)
 • Място на маса за 6 човека: 73 €/ 143 лв на човек (+пакет напитки* по желание: 28 лв)
 • Място на маса за двама на първи ред: 107 €/ 209 лв на човек (+пакет напитки* по желание: 28 лв)
  Четиристепенното меню включва предястие, супа, основно ястие по избор** (с телешко месо или вегетарианско), десерт се сервира в почивките между отделните части на концерта. Напитки се поръчват преди началото на концерта или в паузите и се заплащат след приключването му, ако не е заявен *"пакет напитки", който включва неограничена консумация на бира, вино, безлкохолни и топли напитки. **Изборът на основно ястие трябва да се направи при резервацията! Дрес код: спортно-елегантно облекло. Местата са ограничени, с потвърждение! Моля, резервирайте своевременно!

  Галерия зала Бокачио

 

6. По желание - на 21.06.2019: "КАРЛОВИ ВАРИ - спа столицата на Чехия" - целодневна автобусна екскурзия при мин. 15 записани туристи: 85 лв на турист; за деца 2-11,99 г.: 65 лв; (Маршрут: Прага - Карлови Вари: 130 км.; Продължителност: около 7 часа; Цената включва транспорт с лицензиран автобус, екскурзоводско обслужване на български език; Цената НЕ включва: ползване на слушалки - 3 € на турист)

!!!ВАЖНО!!! Всички допълнителни турове са свързани с предварителни резервации и затова трябва да бъдат заявени и предплатени заедно с резервирането на туристическия пакет в България.

Информация за входни такси:
Костница, Кутна Хора: ~75 CZK
Катедрала Св. Варвара, Кутна Хора: ~120 CZK
Комбиниран билет за катедралата "Св. Вит", Стария кралски дворец, църквата "Св. Георги", Златната уличка с кулата "Далиборка", Прага (250 CZK, за деца до 16 г. - 125 CZK)
Музеят на Алфонс Муха, Прага (240 CZK), Музеят на Сметана, Прага (50 CZK), Музея на Кафка, Прага (200 CZK)

Информация

Полетна информация:

20.06.2019 FB 301 SOFPRG 1015 1115
23.06.2019 FB 302 PRGSOF 1625 1915

 

Какво да посетите още:
Забавления за деца:

Музей на Лего:
Адрес: Narodni 31 - Praha 1
Пражкият музей на Лего е най-голямия по рода си в Европа и предлага над 2000 построени лего модела, разделени в 20 тематични изложби. Към музея има магазин, в който можете да намерите конструктори от стари серии, които не се предлагат никъде другаде.

Зоологическата градина в Прага - едно от най-посещаваните места в чешката столица.
Адрес: U Trojskeho zamku 3/120, 171 00 Praha (автобус 112 от Надражи Холешовице на линия на метрото C)
Разполага с 10 павилиона, 150 експозиции, 2 ресторанта, 7 бюфета, седалков лифт, влакче, миниатюрен басейн, катерушки и 570 декара площ. По списък, към 31.12.2014, в нея живеят 4 727 животни от 654 вида. През 2008 г. списание Форбс я нарежда между 7-те най-добри в света.

Музей на алхимията
Haštalská 795/1 110 00 Praha 1
Тази атракция ще се хареса на широк кръг посетители - от деца на около 7-годишна възраст до възрастни. Музеят е перфектният избор за посетителите на Прага, които искат да преживеят прекрасната история и легенди на града от късносредновековните до  предмодерните времена, когато науката и мистицизмът са били тясно свързани.

Аквариум Морски свят
Vystaviste, Holesovice, Прага 7
Най-големият аквариум в Чешката република, идеален за пoсещения с деца. Разполага с гигантски резервоар за риби, съдържащ 100 000 литра морска вода. Разполага с красиви масиви от риби с възможност за хранене на разстояние, корали, акули, змиорките и други.

Хълмът Петржин е една от най-популярните туристически атракции в Прага. Пражката "айфелова кула" е с височина 60 м., а от терасата на върха се открива чудна гледка към целия град. До хълма се стига с въжена линия (от трамвайна сирка Ujezd) или пеша през красивите градини и паркове в близост до Страховския манастир. Сред забавленията е и любимата атракция за деца - огледалният лабиринт в стар стил.

Музей на духовете и легендите в Прага
Mostecká 18, Prague 1
Ще го откриете на една уличка близо до Карловия мост, сгушен в тунелче между две сгради.
В този необичаен музей около вас застрашително ще оживеят старите пражки легенди. Тук ще научите много градски истории за разгневени призраци, бродещи нощем из Прага. На входа ще ви посрещне Смъртта. Високата й фигура, наметната с черен плащ, се е надвесила над огромна книга с пражки митове и легенди. Страници от оригиналната някогашна книга висят по стените наоколо.

Полезна информация:

Обществен транспорт
Метрото, автобусите и трамваите се движат ежедневно от 04:00 до 00:15 часа. След това преминават на нощен режим – на 30 мин. Разписанието и маршрутът можете да намерите на всяка спирка. Билети се продават в будките за вестници, в магазините TRAFFIC или от автоматите в метростанциите. Билетът за всички видове транспорт е един и същ, като задължително трябва да се валидира при качването. Билетите в Прага са валидни за определен период от време, т.е. възможно е прекачване (prestupni) в рамките на валидността. Има билети за 30 мин (24 крони; 12 крони за деца от 6 до 15 години) и за 90 мин (32 крони; 16 крони за деца от 6 до 15 години) - това означава, че можете да се возите на колкото искате превозни средства в рамките на валидността, която се отчита от момента на валидирането на билета в първото превозно средство. Има карти за 1 и 3 дни съответно 110 и 320 крони, но въпреки че Прага е сравнително голям град, повечето забележителности са на пешеходно растояние една от друга.

Таксита
Пътуването с такси в Прага често се оказва скъпо. Избирайте само таксита с табела и номер (обикновено е залепен на стъклото). Избягвайте да спирате такси на улицата, по-добре поръчайте от хотела си.

Понятието "близо до центъра" няма точна рамка, защото центърът на Прага е широка зона, а и защото градският транспорт е перфектно развит и за броени минути може да се стигне до всяка точка в града много бързо и удобно. Центърът може удобно да се обходи и пеша.

Валута
В Чехия местната валута е чешката крона. Добър вариант е да обмените достатъчно пари още в България. За изгоден курс се счита около 26 крони за 1 евро. Ако все пак ви се наложи да обменяте в Прага, можете да изтеглите пари от всички банкомати директно от дебитната си карта в крони с малка комисионна за превалутиране. Третият вариант са обменните бюра, където трябва да бъдете внимателни. В района около центъра обикновено курсовете са около 24 крони за евро. Не се подвеждайте, ако намерите по-висок курс. Обикновенно това е курс за обмяна на сума над 500 евро, а вдруги случаи се начислява допълнителна комисионна за услугата. Което и място да изберете, преди да направите обмен на валута, информирайте се предварително колко точно крони ще получите за сумата, която сте готови да обмените.

Други
- Обществени тоалетни може да откриете във всяка метростанция, а около туристическите забележителности има специално изградени. Таксата е между 5 и 10 крони.
- Водата в Прага е напълно годна за пиене. В града на много места ще откриете чешми, откъдето спокойно можете да пиете. Ако все пак предпочитате да си купите минерална вода от магазина, бутилка от 1.5 л струва между 16 и 30 крони.

Валута: 1 EUR = 25 CZK (чешка крона)

Часово време: България 12 ч. Чехия 11 ч.

ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната (за деца до 18 г., пътуващи с един или без родител – нотариална заверка съответно от единия или двамата родители). Няма изисквания за визи. Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

****************
Пътуващият има право да се откаже от пътуването, без да дължи анулационна такса, след като е отправил писмено предизвестие в рамките на деня, в който се е записал и е платил първоначалната вноска. От деня, следващ деня на записването до 31 дни преди датата на заминаване, таксата за отказ от пътуване е в размер на изискуемия минимален депозит - 30% от основния пакет; в периода от 30 дни преди датата на заминаване до датата на заминаване включително, таксата за отказ от пътуване е в размер на общата крайна цена на туристическия пакет.

Пътуващият има право да преотстъпи своето пътуване на друго лице,  което отговаря  на  всички  изисквания, приложими към сключения договор, само с писмено предизвестие не по-късно от 21 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет. В случай че от това преотстъпване произтича заплащане на глоби по вече оформени пътнически документи – самолетни, фериботни или други билети, пътуващият дължи тяхното заплащане при сключването на договор за туристическия пакет на друго лице.
****************

Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 25 пътуващи.
Краен срок за уведомяване, в случай на несъбран минимален брой: не по-късно от 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.


Информацията, публикувана на този сайт, е с рекламна цел и е възможно междувременно да са настъпили промени. Съгласно чл.80, ал.3 от ЗТ за актуална се счита информацията, предоставена в офисите ни или при оторизираните агенти!
Рейма България е лицензиран туроператор с номер на лиценз РКК-01-6154 от 04.07.2008 г., валидна застраховка "Отговорност на туроператора" № 0800004027/ валидна от 04.07.2018 до 03.07.2019 на "Далл Богг: Живот и Здраве" АД и регистрация като 
администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни под № 1063835 от 21.11.2008 г.

Адрес: гр.София 1421, ул. Лозенец 4, Тел.: +359 2 434 15 15, Тел./ Факс: +359 2 963 03 23, E-mail: info@reyma.bg

Newsletter

Условия
При абониране за нашия бюлетин, ще получавате актуални оферти и промоции за предлаганите от нас услуги.
02 434 15 15

Посетители:

В момента има 184  гости и няма потребители и в сайта

Този сайт използва "бисквитки" (cookies). Продължавайки да разглеждате нашия уеб сайт, Вие се съгласявате с тяхното използване. Научете повече за използването на "бисквитки" (cookies) на сайта reyma.bg: Политика за бисквитки.

  Приемам cookies "бисквитки" от този сайт.
EU Cookie Directive Information