Сингапур, Куала Лумпур и остров Бали

...Където азиатският луск и мистика се сливат ...

Дата: 08.11.2018


ПРОГРАМА:

1 Ден  - Среща в 10.00 ч. на летище София, Терминал 2. В 12.15 ч. – полет София – Доха с “Qatar Airways”. Пристигане в Доха в 18.05 ч. В 20.15 ч. за полет Доха – Сингапур.

2 Ден -  Пристигане в Сингапур в 09.15 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Привечер–разходка в Сингапур и възможност за първи впечатления от града. По желание-вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело”, докато се наслаждавате на гледката на нощен Сингапур.Нощувка в Сингапур.

3 Ден -  Закуска. Туристическа обиколка на Сингапур, която започва със статуята на Мерлиона – символ на Сингапур, продължаваме с разглеждане на: Chinatown – кварталът е културен център на Сингапур и все още може да Ви даде възможност да надникнете в миналото и някогашният облик на града, защото е запазил тесните си улички, многобройни храмове, тераси и многобройните живописни пазари. Тук се посещава най-интересния китайски храм в Сингапур Thiang Hong Keng Temple. След това продължаваме с разходка в колоритния квартал “Малка Индия“ с многобройните улички, изпъстрени с богата палитра от магазини, “Колосграда, сега музей, катедрала “Сейнт Андрю” и др.
По желание - посещение на панорамната пниален Сингапур”– Empress Place Building, импозантна викторианска лощадка на хотел “Marina Bay Sands”. След обяд – свободно време с възможност за разглеждане на една от новите забележителности на Сингапур - „The Gardens by the Bay”. По желание - посещение на „Градината на орхидеите”.
Нощувка в Сингапур.

4 Ден - Закуска.Свободно време. След обяд, по желание – полудневна екскурзия до остров Сентоса – „Островът на удоволствията“. Островът е най-посещаваната градска атракция, считан за прародител на Сингапурските паркове – с музеи, аквариуми, паркове, алеи за разходка и езда, невероятни плажове, ресторанти и барове. С автобус имате възможност да разгледате острова и да спирате при всяка атракция: статуята на Мерлиона, който е полу-риба/полу-лъв и е символът на Сингапур, Аквариума, Делфинариума, където имате възможност да видите шоуто на делфините и др. Свободно време с възможност за плаж.
Вечерта – посещение на шоуто ”Светлина и звук“, където танцът на цветните фонтани, създаден с най-модерната техника ще Ви достави невероятно удоволствие.
Връщане в хотела в Сингапур. Нощувка в Сингапур.

5 Ден - Закуска. Трансфер до летището. В 10.30 ч.– полет Сингапур – Куала Лумпур.В 11.30 ч. –пристигане в Куала Лумпур.Трансфер до хотела. Свободно време с възможност за запознаване и първи впечатления от столицата на Малайзия - Куала Лумпур – град, изпълнен с екзотика, където азиатският и европейският стил на живот се вплитат по своеобразен начин.В късния следобед, по желание – екскурзия до Националния парк „Селангор”, където с типична малайска дървена лодка ще плавате по р. Селангор.
По мангровите дървета по бреговете на тази река всяка вечер излизат милионите светулки, чиито синхронни блещукания върху тези дървета приличат на светлините върху коледно дърво. За екскурзията се тръгва от Куала Лумпур в 16.30 ч. към гр.Куала Селангор, разположен в провинция Kampung Kuantan, която е една от най-големите колонии на светулки в света. След като пристигнем в Куала Селангор, ще имате възможност да посетите “Kota Melawati” – форт Алингбург, кралския Мавзолей и колониалната част на града. След това ще посетиме парка в Bukit Melawati, където се срещат много различни пеперуди, птици, сребърни маймунки и др. Вечеря. След вечеря ще продължим към най-интересната част от това пътуване – Kampung Kuantan. Ще се качим на лодки „Тongkang” и с тях ще плаваме по реката Селангор. Тук хиляди светулки Ви създават едно великолепно настроение, момент, който никога няма да забравите! Нощувка в Куала Лумпур.

6 Ден - Закуска. Следва обиколка на Куала Лумпур: “Златният триъгълник“ – Кралският дворец, „Площадът на независимостта” и “Мажит Ямек” – ядрото на стария град. Възможност, по желание, за посещение на “Кулите на Петронас”, символът на Азия, и поглед към града от въздушния мост ("sky bridge”), свързващ двете сгради, издигнaт между 41-ия и 42-ия етаж на 452–метровите сгради. Свободно време. Вечерта, по желание – вечеря в типичен малайзийски ресторант с фолклорна програма. Нощувка в Куала Лумпур.
 
7 Ден - Закуска. Свободно време или по желание - 4-часова екскурзия до “Batu Caves”, уникални варовикови пещери, в които хиндуистите са изградили свой храм, намиращи се само на 13 км от Куала Лумпур. Посещение на Роял Селангор – кралската фабрика за изделия от пютър (сплав от калай и олово) и на фабрика за батик – ръчно рисувани памучни и копринени платна. Трансфер до летището. В 17.50 ч. – полет Куала Лумпур – Денпасар, Бали. Пристигане в Денпасар в 20.55 ч. Трансфер до хотел в курорта Нуса Дуа Беноа и настаняване. Нощувка на о-в Бали.

8 Ден - Закуска. Свободно време с възможност за плаж. Вечерта, по желание – посещение на представление на танци качак и вечеря. Качак е традиционен танц под съпровода само на човешкия глас, без да се използват музикални инструменти. Представлението ще Ви преведе през епоса Рамаяна със завладяващите напеви на хора „чак-чак-чак”, изпълнявани от мъже, седнали в кръг около танцуващите. Нощувка на о-в Бали.

9 Ден - Закуска. Екскурзия из остров Бали до „Besakih Temple” – Mother Temple (“храмът-майка”), най-свещеният храм в Бали. Храмът се намира в подножието на вулкана Mont Agung (3100 м). По време на екскурзията до Besakih Temple, по път ще разгледате сградата на съда Kerta Gosa в Klungkung – красиво декорирана сграда от 17-ти век. Спиране за снимки сред оризовите тераси Bukit Jambul. Нощувка на о-в Бали.

10 Ден - Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – екскурзия до остров Ява. В 10.25 ч. – полет Денпасар – Джьогякарта, Ява. Пристигане в Джьогякарта в 10.40 ч.Пътуване към Боробудур – най-големият будистки храм на земята, едно от забравените чудеса на света, построен през 800 г. Продължаваме към хиндуистките храмове Прамбанан, построени по времето на кралството Матарам. Вечерта – трансфер до летището и полет Джьогякарта – Денпасар в 20.50 ч. Пристигане в Денпасар в 23.00 ч. Нощувка на о-в Бали.

11 Ден - Закуска. Свободен ден за плаж. Нощувка на о-в Бали.

12 Ден -  Закуска. Свободен ден за плаж в Бали или по желание - целодневна екскурзия на север до Бедугул и езерото Бератан, заобиколено от високи върхове. Тръгване от хотела рано сутринта. Екскурзията започва с посещение на храма Тана Лот, след което продължаваме покрай серните извори и терасовидните оризови полета в Пупуан. Спирка на водопадите Гитгит. На връщане минавате през високопланински проход, където маймуните прескачат по клоните на тропическата гора и слизат до пътя. Връщане в хотела около 20.30 ч. вечерта.  Нощувка на о-в Бали.
 
13 Ден -  Закуска. Трансфер до летището за полет Денпасар-Доха в 09.25ч. Пристигане в Доха 14.25ч. В 15.50ч. полет Доха-София. Пристигане на летище София в 21.00ч.

 

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ: 08.11.2018
SOFIA - DOHA: 12:15 - 18:05  DOHA - SINGAPORE: 20:15 - 09:15 + 1

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ: 20.11.2018
DENPASAR - DOHA: 09:25 - 14:25
DOHА - SOFIA: 15:50 - 21:00

 

Цени

 

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

•    Самолетни билети за международните полети: София – Доха – Сингапур; Сингапур – Куала Лумпур; Куала Лумпур – Денпасар; Денпасар – Доха – София;
•    летищни такси за всички вътрешни и международни полети – 968 лв/495 евро - подлежат на потвърждение*;
•    Трансфери летище – хотел – летище;
•    3 нощувки със закуски в Сингапур в хотел 4*;
•    2 нощувки със закуски в Куала Лумпур в хотел 4*;
•    6 нощувки със закуски в Бали в хотел 4*;
•    Полудневна обиколка на Сингапур (3-ти ден);
•    Полудневна обиколка на Куала Лумпур (6-ти ден);
•    Целодневна екскурзия из о-в Бали до “Besakih Temple” – Mother Temple (9-ти ден);
•    Екскурзоводско обслужване по време на обиколките с местен екскурзовод (с превод на български език) и водач от агенцията;
•    Такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките -78 л

*Туристическата агенция си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента.


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

•    Медицинска и туристическа застраховка с покритие 25000 евро – 30 лв (за лица до
•    65 год.), за лица от 65 год. до 80 год. – 60 лв;
•    Допълнителна застраховка „Отказ от пътуване”;
•    Доплащане за единична стая – 940 лв.

Допълнителни мероприятия и екскурзии (плащат се преди заминаване, цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са ориентировъчни и подлежат на потвърждение):

•    вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело” в Сингапур - 237 щ.д. /390лв, (цена за 3-ти човек - 118 щ.долара / 195 лв)
•    посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands” - 20 щ.д./ 33лв.
•    посещение на „Градината на орхидеите” – 5 щ.д./ 9 лв.
•    полудневна екскурзия до о-в Сентоса – 55 щ. Д. / 90лв.
•    посещение на атрактивно светлинно шоу в Сентоса - 58 щ.д./ 95лв.
•    екскурзия до Национален парк „Селангор” (с включена вечеря) – 65 щ.д. / 108лв - цената е валидна при група от минимум 7 човека;
•    посещение на въздушния мост („sky bridge”) при „Кулите Петронас”- 30 щ.д./ 50лв
•    фолклорна вечеря с типични малайзийски танци – 55 щ. д/ 91лв.
•    екскурзия до “Batu Caves” – 40 щ.д./ 66лв.
•    посещение на представление на качак и вечеря – 59 щ.д. / 98лв.
•    екскурзия до о-в Ява (Джьогякарта с разглеждане на Боробудур и Прамбанан с включен полет Денпасар - Джьогякарта) – 269 щ.д/444лв;
•    Сафари със слонове в на-популярния парк в Азия със включен обяд с включен транспорт от хотела до парка и обратно - 85 щ.д. / 140лв

Информация

Информация за хотелите (или подобни):
Singapore - Hotel Boss 4*
www.hotelboss.sg
Kuala Lumpur - Ramada Suite KLCC 4*
http://ramadasuiteskualalumpurcitycentre.business.site
Bali – Novotel Bali Benoa 4*
https://www.novotelbalibenoa.com

 

Срокове за анулации и неустойки:

• До 60 работни дни от датата на заминаване – 90 лева на човек
• От 59 работни дни до 21 дни – 50 % от стойността на пътуването
• От 20 работни дни до деня на отпътуване – 100% от стойността на пътуването

Полезна, важна и допълнителна информация за екскурзията :
•    Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.
•    За полетите между отделните държави лимитът за багажа е 30 кг. за голям багаж и 10 кг. за ръчен багаж.
•    Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са ориентировъчни и подлежат на потвърждение
•    Всички екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на агенцията.
•    Категоризацията на хотелите в Сингапур, Малайзия и Бали не съответства на критериите за категоризация на хотелите в Европа.

Важно:
Цената 4 235 лв  е валидна при група от минимум 10 човека.При по-малка група се налага доплащане.

Необходими документи:
•    Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване;
- За деца под 18 год. – нотариално заверена декларация от родителите с разрешение за
пътуване на детето им в чужбина.

9011

Подобни оферти


Информацията, публикувана на този сайт, е с рекламна цел и е възможно междувременно да са настъпили промени. Съгласно чл.80, ал.3 от ЗТ за актуална се счита информацията, предоставена в офисите ни или при оторизираните агенти!
Рейма България е лицензиран туроператор с номер на лиценз РКК-01-6154 от 04.07.2008 г., валидна застраховка "Отговорност на туроператора" № 0800004027/ валидна от 04.07.2018 до 03.07.2019 на "Далл Богг: Живот и Здраве" АД и регистрация като 
администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни под № 1063835 от 21.11.2008 г.

Адрес: гр.София 1421, ул. Лозенец 4, Тел.: +359 2 434 15 15, Тел./ Факс: +359 2 963 03 23, E-mail: info@reyma.bg

Newsletter

Условия
При абониране за нашия бюлетин, ще получавате актуални оферти и промоции за предлаганите от нас услуги.
02 434 15 15

Посетители:

В момента има 336  гости и няма потребители и в сайта

Този сайт използва "бисквитки" (cookies). Продължавайки да разглеждате нашия уеб сайт, Вие се съгласявате с тяхното използване. Научете повече за използването на "бисквитки" (cookies) на сайта reyma.bg: Политика за бисквитки.

  Приемам cookies "бисквитки" от този сайт.
EU Cookie Directive Information