ПОЧИВКА НА РИВИЕРА МАЯ

с директен чартърен полет от Мадрид до Канкун

9 дни / 7 нощувки в Мексико (Ривиера Мая)


Ривиера Мая, разположена в непосредствена близост до Канкун, е обградена от огромни паркове, криещи великолепни плажове. Тази ивица земя, притаена в джунглата все още крие в себе си част от великото минало на цивилизацията на маите.

Програма:

1-ви ден: Мадрид - Канкун
Директен чартърен полет от летище Мадрид с АК Evelop в 14.55. Каца в Канкун, Мексико в 19.45ч. местно време. Посрещане на руски или английски от представител на фирмата партньор. Трансфер до избрания хотел в Ривиера Мая. Вечеря. Нощувка.

2-ри ден: Ривиера Мая
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и пазаруване. Възможност за екскурзия до Чичен Ица – срещу допълнително заплащане.
Ще се отправите на едно различно пътешествие и ще опознаете едно от Чудесата на Света - Чичен Ица (в превод на езика на маите – „в устата на кладенеца на Ица“). Каменият град е обявен за Световно културно наследство от ЮНЕСКО и е включен в списъка на новите седем чудеса на света. Ще научите повече за различните видове ритуали и церемонии, извършвани някога на това място. Следва в програмата ченоте - в превод на езика на маите - кладенеца „Саградо Асул“. Кладенецът е част от красивото езеро Ик Кил ( „ Мястото,където се ражда вятъра“). Времетраене: цял ден.
Включва: обяд-шведска маса без напитки.

Вечеря. Нощувка.

3-ти ден: Ривиера Мая
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и пазаруване. Възможност за екскурзия до Остров Dolphin Cat & Royal Swim Vip – срещу допълнително заплащане.
Исла Мухерес е остров, намиращ се на 20 минути от Канкун, разполага с уникален плажен клуб, където можеш да сбъднеш мечтата си да плуваш с делфини. Една от най-динамичните и образователни програми е Dolphin Royal Swim, едно невроятно преживяване. Можете да се насладите на забавни дейности с делфините, като например Foot Push, където делфините ви изтласкват от стъпалата на краката ви над водата или Dorsal Tow, където делфините ви отвеждат на едно пътуване с пълна скорост, докато се придържате на гърба им. След това ще имате възможността да се насладите на вкусен обяд (тип шведска маса) с интернационална кухня и включени напитки, самостоятелна част от ресторанта оборудвана с климатик и панорамен басейн.
Времетраене: цял ден.
Включва: обяд-шведска маса с включени напитки.
Вечеря. Нощувка.

4-ти ден: Ривиера Мая
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и пазаруване. Възможност за екскурзия Tour Xenote – срещу допълнително заплащане.
Този ден приключението ще ви отведе до сърцето на джунглата (обиколката се осъществява с екскурзовод). При пристигането си ще разгледате 4 различни вида „ченоти“ разположени по Маршрута на Ченотите ( кладенците) между Канкун и Пуерто Морелос като всеки един от тях има своята идентичност. Ще можете да се насладите на красиви пейзажи, докато се спускате с въже, каяк и практикувате шнорхелинг. Xenote/Cenote са сладководни естествени езера, койте се захранват от подземна река, която се образува от различни места на полуостров Юкатан от ерозията на почвата. Маите са отреждали много важно място в своите свещенни ритуали на тези уникални езера.
Времетраене : цял ден.
Включва: обяд с напитки и екипировка на шнорхелинг.
Вечеря. Нощувка.

5-ти ден: Ривиера Мая
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и пазаруване. Възможност за екскурзия - Коба – Тулум – Ченоте – срещу допълнително заплащане.
На това пътуване ще посетите два археологически обекта в един и същи ден. Обиколката ще започне от селище на маите - Коба. Ще имате възможността да се докоснете до култура на маите, археологическият обект, който ще посетите е Тулум в превод „ Оградения град“. Следва посещение на Замъкът с удивителните размери, Храмът на Падащото Слънце, както и храмът Лос Френос и Ла Каса де лас Колумбас.
Времетраене : цял ден.
Включва: напитки по време на обиколката и на обяда.
Вечеря. Нощувка.

6-ти ден: Ривиера Мая
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и пазаруване. Възможност за екскурзия до Райския остров (Контой и Isla mujeres - Островът на Жените) срещу допълнително заплащане.
С бързоходен катер ще отплавате по вълните на Карибско море до остров Контой. Има предвидена пауза 40мин за шнорхелинг из забележителния коралов риф, намиращ се в резервата на Контой. Продължавате своята обиколка с пешеходна разходка на самия остров Контой и да посетите музея на острова. Ще можете да се качите на малкия замък на върха с невероятна панорамна гледка на острова. Ще посетите лагуната, която е дом на повече от 140 вида птици. В края на обиколката ще обядвате на райският плаж на Контой. Следва време за отдих, плаж и гмуркане с шнорхел. След кратката почивка се отправяте към островът на Жените, там ще имате възможност да се потопите в живописната атмосфера на острова и време за разходка и пазаруване.
Времетраене : цял ден.
Включва : обяд с напитки.
Вечеря. Нощувка.

7-ми ден: Ривиера Мая
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване. Възможност за екскурзия Tour Xenses – срещу допълнително заплащане.
Очаква Ви едно непотворимо изживяване. Предизвикателство, адреналин и неповторима емоция, с тези думи може да се опише това уникално приключение което ще пробуди сетивата ви. Едно преживяване изпълнено с предизвикателства - това което ви заобикаля не е това което изглежда, по земя, въздух и вода. Синхронизирайте интуицията си, отворете добре очите си, изострете слуха си, изследвайте чувствата си и опознайте всичко, което тялото ви може да почувства в този парк извън рамките на обичайното, едно забавно и вълшебно място, толково невероятно колкото и загадъчно. Само тогава ще се преобразите в сенсей, майстор на сетивата.
Времетраене : ½ ден.
Вечеря. Нощувка.

8-ми ден: Ривиера Мая - Мадрид
Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Канкун за директен чартърен полет в 21.45 ч. за Мадрид

ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ:
Заминаване - Мадрид (MAD) >> Канкун (CUN)
 EVE813    Заминава Mадрид (MAD) в 14:55 ч. Пристига Канкун, Мексико (CUN) в 19:45 ч.
Връщане – Канкун (HAV) >> Мадрид (MAD)
 EVE814    Заминава Канкун (CUN) в 21:45 ч.Пристига Мадрид (MAD) в 13:00 ч. +1

Забележка: Часовете на полетите се препотвърждават седмица преди пътуването!

Цени

Изпратете запитване на info@reyma.bg, за да получите оферта с най-добра цена за желаната дата на заминаване!

 Начин на плащане: депозит 50% от пакетната цена при записване; доплащане до 45 работни дни преди датата на отпътуване!

Хотели всеки понеделник петък и събота май, юни 2020 г.
всеки ден без неделя юли, август 2020 г.
всеки понеделник, четвъртък и петък септември и октомври 2020 г.
Riu Lupita 5* от 890 €/1770 лв
Catalonia Yucatan Beach  4* от 1050 €/2054 лв.
Club Riu Tequila 5* от 990 €/1936 лв.
Riu Yucatan 5* от 1145 €/2239 лв.
Amresorts Dreams Puerto Aventuras Resort & Spa 5* от 1190 €/2327 лв.
Riu Playacar 5* от 1270 €/2484 лв.
Amresorts Now Sapphire Riviera Cancun 5* от 1290 €/2523 лв.
Amresorts Dreams Riviera Cancun 5* от 1360 €/2660 лв.

Цената включва:

• Самолетен билет Мадрид-Канкун-Мадрид с включени летищни такси (към дата 10.07.2019);
• 7 нощувки на база All inclusive в избран хотел в Ривиера Мая;
• Трансфер летище Канкун - хотел – летище Канкун;
• Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на ЗАД „Армеец”;

Цената не включва:

• Самолетен билет София-Мадрид-София – на цена около 200 евро/392 лв.;
• 1 нощувка в хотел в близост до летище Мадрид (при къса връзка между полета София-Мадрид и Мадрид-Канкун и обратно);
• Държавна такса при напускане на Мексико (заплаща се лично на летището при отпътуване): ~35 USD;
• Разходи от личен характер;
• Допълнителни екскурзии;
• Застраховка „Отмянана пътуване”

 

Допълнителни екскурзии:
цените са ортиентировъчни, възможни са промени, заплащат се и се заявяват на място!

- Класическа Чичен Ица - цена: 89$/ 147 лв.
- Остров Dolphin Cat & Royal Swim Vip - цена: 358$/ 591 лв.
- Tour Xenote - цена: Възрастни:119$/ 197 лв. Деца:59,80$/ 99 лв.
- Коба – Тулум - Ченоте - цена: 129$/ 213 лв.
- Tour Xenses - цена: Възрастни: 89$/ 147 лв. Деца: 44.50/ 74 лв.
- Райския остров (Контой и Isla mujeres - Островът на Жените) - цена : 125$/ 207 лв.


Информация

Начин на плащане: депозит 50% от пакетната цена при записване; доплащане до 45 работни дни преди датата на отпътуване!

Необходими документи: копие на международен паспорт с мин. валидност 6 месеца преди датата на екскурзията, за деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители!


Забележка: Туроператора може да предложи самолетен билет по отсечката София-Мадрид-София. Моля да имате предвид, че самолетният билет не подлежи на анулация без неустойка. Условията за анулация и/ или промени в билета се проверяват при правенето на резервация, в зависимост от условията на тарифата на авиокомпанията, по която са запазени/ издадени билетите.

Наличните места в хотелите, както и самолетните билети по пакета са на база заявка – потвърждение!

Заблежки:

  • Минимален брой туристи: Няма – индивидуално пътуване. Програмата е гарантирана!
  • Хотелите, които сме избрали за Вас предлагат много добро съотношение качество/цена и са с отлични отзиви.
  • Екскурзиите се провеждат на испански/английски и подлежат на препотвърждение. Цените са калкулирани при курс на 1$ = 1.65 лв.
  • Цените подлежат на препотвърждение;

 Необходими документи:

  • Международен паспорт с мин. валидност 6 месеца преди датата на пътуването!
  • За деца до 18 години, пътуващи с един или без родител е нужна нотариална заверка от единия или отдвамата родители!
  • Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!

Запитване

Почивки в Мексико - Ривиера Мая

Подобни оферти


Информацията, публикувана на този сайт, е с рекламна цел и е възможно междувременно да са настъпили промени. Съгласно чл.82 от ЗТ за актуална се счита информацията, предоставена в офисите ни или при оторизираните агенти!
Рейма България е лицензиран туроператор с номер на лиценз РКК-01-6154 от 04.07.2008 г., има сключена застраховка "Отговорност на туроператора" към  ЗД "Евроинс“ АД, съгласно чл. 97 от ЗТ, с №  03700100001987, валидна до 03.07.2020, както и регистрация като 
администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни под № 1063835 от 21.11.2008 г.

Адрес: гр.София 1421, ул. Лозенец 4, Тел.: +359 2 434 15 15, Тел./ Факс: +359 2 963 03 23, E-mail: info@reyma.bg

Newsletter

Условия
При абониране за нашия бюлетин, ще получавате актуални оферти и промоции за предлаганите от нас услуги.
02 434 15 15

Посетители:

В момента има 297  гости и няма потребители и в сайта

Този сайт използва "бисквитки" (cookies). Продължавайки да разглеждате нашия уеб сайт, Вие се съгласявате с тяхното използване. Научете повече за използването на "бисквитки" (cookies) на сайта reyma.bg: Политика за бисквитки.

  Приемам cookies "бисквитки" от този сайт.
EU Cookie Directive Information