ФОРМА ЗА ОНЛАЙН ПЛАЩАНЕ

Предлагаме Ви възможност да заплатите вашата резервация или друга услуга лесно и сигурно онлайн с дебитна или кредитна карта.

Моля ползвайте тази форма за плащане, САМО ако имате генериран РЕЗЕРВАЦИОНЕН НОМЕР от Рейма Травел. Ако нямате такъв, моля позвънете на тел. 02/ 4341515 или ни пишете на info@reyma.bg, за да получите последващи инструкции.

При заплащане с карта:

1. Отваря се платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта

2. Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация

3. При успешна трансакция (получена авторизация), на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.


След като попълните задължителните полета във формата (*) и натиснете бутона “Продължи”, ще бъдете прехвърлени за плащане към 3D-secure платформата на обслужващата банка.


*Reservation / Резервация №:
*Service / Услуга
*Amount (BGN)/ Сума за плащане (в лева):
Currency / Валута:
Lang. / Език:
*Names / Имена
*Phone / Телефон
*E-MAIL
Запознат съм с Общите условия

Въвеждането на данните на картата се извършва директно в онлайн платформата на Банка ОББ, която поддържа 3D-secure стандарта на Visa / MasterCard за максимална защита на всяка транзакция.


*3DS платформата осигурява предаване на данните от вашата дебитна/кредитна карта при изключително ниво на сигурност чрез криптирана връзка и поддържа технологиите “Verified by VISA” и “MasterCard SecureCode” за VISA и MasterCard потребители.

*Ако за картата Ви се изисква допълнителна защита с 3DS парола, след проверка на картовите ви данни, ще бъдете препратени към нов прозорец, където да въведете вашата 3DS парола.

*При неуспешно плащане или въпроси свързани с 3DS паролата, е необходимо да се свържете с банката-издател на картата. Данните и формáта им, които въвеждате в тази страница не влияят върху това дали плащането е успешно.