Добре дошли на нашия сайт reyma.bg!

Политиката ни за защита на личните данни урежда вида на информацията, която събираме, начина на нейното събиране и целите на нейното използване. Навсякъде по-долу под туристическа агенция Рейма Травел се има предвид "Рейма България" ООД. Под "лични данни" се има предвид информация за дадено лице, която позволява то да бъде идентифицирано или да може да бъде осъществена връзка с него.


Ние се отнасяме сериозно към защитата на Вашите лични данни и искаме да се чувствате сигурни при посещенията си на нашата интернет-страница. Затова достъпът до нашия уебсайт се осъществява посредством SSL сертификат с разширена валидация. SSL (SecureSocketsLayer) е технология, която криптира връзката между Вашия компютър и нашия сайт, за да осигури максимална защита от злоупотреба с поверителна информация и изтичане на данни. Инсталираният валиден SSL сертификат с разширена валидация е гаранция за това, че нашият домейн www.reyma.bg ползва сигурния https (Hypertext Transfer Protocol Secure) протокол за обмен на данни:
Reyma SSL

 

БЮЛЕТИН/ NEWSLETTER

Туристическа агенция Рейма Травел предлага на уебсайта си www.reyma.bg абонамент за бюлетин с актуална информация за всички нови услуги, отстъпки и ценоразписи, промоции и рекламни кампании. При абонамент Вие давате съгласието си адресът на Вашата електронна поща да бъде съхраняван в нашата база данни и използван единствено за целите на изпращане на бюлетина. Във всеки един момент можете да анулирате своя абонамент като използвате посочената директно в бюлетина електронна връзка или като ни уведомите на следния електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

КОНТАКТНИ ФОРМИ ЗА ЗАПИТВАНЕ

Когато се свързвате с туристическа агенция Рейма Травел посредством онлайн формата за контакт на сайта ни www.reyma.bg, Вие ни изпращате имена, електронен адрес или телефон, както и име на туристическа услуга, за която се отнася Вашето запитване. Тези данни се съхраняват, така че въведеното от Вас съобщение да бъде насочено към съответния служител, оторизиран да отговори на направеното запитване/заявка за резервация. Събраните чрез формулярите за контакт лични данни не се ползват за никакви други цели, в т. ч. НЕ се използват, нито се предоставят на трети лица с цел изпращане на търговска информация.
Ако Вие сте под 18 години, Ви молим да не предоставяте лична информация без разрешението на Вашите родители.

 

СЪБИРАНЕ И ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ДАННИ

В качеството си на администратор на лични данни, туристическа агенция Рейма Травел събира само онези лични данни, без които изпълнението на заявената туристическа услуга няма да бъде възможно. Това са най-често три имена, адрес по лична карта, единен граждански номер, номер на лична карта или друг документ за самоличност и дата на издаване/ валидност, пол (когато това се изисква от доставчиците на съответната туристическа услуга), телефонен номер и имейл, данни за здравен статус на пътуващи със специфични нужди.
При заявка за резервация, туристическа агенция Рейма Травел е задължена да поиска Вашето информирано писмено съгласие за обработване на личните Ви данни за целите на изпълнението на Договора за организирано пътуване, както и за целите на изпълнението на законовите задължения на Рейма Травел пред националните данъчни, регулаторни и други органи.
Моля, бъдете информирани, че без обработването на личните Ви данни и предоставянето им на оторизирани трети лица, туристическа агенция Рейма Травел би могла да бъде поставена пред обективната невъзможност да изпълни Договора за организирано пътуване.

 

ПОЛУЧАТЕЛИ НА ЛИЧНИ ДАННИ

Получатели на Вашите лични данни са ограничен брой оторизирани служители, упълномощени да имат достъп до тях. Рейма Травел няма правото да предоставя на трети лица лични данни, освен ако това не се налага с оглед на изпълнението на сключен Договор за туристическа услуга.
За да бъде изпълнена заявената от Вас резервация, за която е сключен Договор за туристическа услуга, Рейма Травел предоставя Вашите лични данни на професионални резервационни системи, на туроператори, туристически агенти или други фирми - доставчици на туристически услуги (ако такива се явяват партньори на Рейма Травел по изпълнението на Договора за организирано пътуване), на обслужващата банка и счетоводно дружество, както и евентуално на разследващи и други органи, на основание на законов текст, който задължава Рейма Травел като администратор на лични данни да разкрие информация.
Доставчиците на услуги - хотели, авиокомпании, фериботни компании, застрахователни дружества, агенции за коли под наем и други, ангажирани за целите на пътуването - са длъжни да спазват конфиденциалност и сигурност на данните, които получават и да ги използват само за нуждите на поверената им за изпълнение услуга.

 

СРОК НА СЪХРАНЕНИЕ

Туристическа агенция Рейма Травел ще обработва и съхранява събраните личните данни за определен срок - до отпадане на основанието и при пълно съобразяване със специалните законови изисквания по Закона за туризма, Закона за счетоводството, Закон за задълженията и договорите и другите нормативни актове, които пряко и/или непряко уреждат отношенията между страните по Договора за организирано пътуване.

 

СИГУРНОСТ НА ДАННИТЕ

Рейма Травел прилага строги мерки за защита, за да осигури поверителността, сигурността и цялостта на Вашите лични данни. Достъпът до тях е ограничен до служителите, които имат право да ги ползват и които са длъжни да съблюдават правилата за конфиденциалност.

 

ПРАВО НА ДОСТЪП, НА ПРОМЯНА, НА ПРЕМАХВАНЕ ИЛИ НА ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ

Във всеки един момент Вие може да поискате от Рейма Травел право на достъп до Вашите лични данни, изпращайки писмо в свободна писмена форма. Вие разполагате с правото да промените, актуализирате или заличите тези данни, както и да поискате ограничаване на използването им или трансферирането им към друга фирма. Освен това Вие разполагате с правото да се противопоставите на използването на личните си данни, въз основа на законова мотивация, както и да възразите срещу обработката им по определен начин или за определени цели, вкл. автоматизирано обработване. Вие разполагате и с правото да депозирате жалба пред Комисията за защита на личните данни.

 

ИЗПОЛЗВАНЕ НА БИСКВИТКИ

Повече информация, относно особеностите и целесъобразността на използването на "бисквитки" в уеб сайта на туристическа агенция Рейма Травел можете да намерите на: http://reyma.bg/cookies

 

В случай че имате въпроси относно политиката за поверителност, моля не се колебайте да се свържете с нас на тел. +359 2 434 1515.


Информацията, публикувана на този сайт, е с рекламна цел и е възможно междувременно да са настъпили промени. Съгласно чл.80, ал.3 от ЗТ за актуална се счита информацията, предоставена в офисите ни или при оторизираните агенти!
Рейма България е лицензиран туроператор с номер на лиценз РКК-01-6154 от 04.07.2008 г., валидна застраховка "Отговорност на туроператора" № 08000001835/ валидна от 04.07.2018 до 03.07.2019 на "Далл Богг: Живот и Здраве" АД и регистрация като 
администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни под № 1063835 от 21.11.2008 г.

Адрес: гр.София 1421, ул. Лозенец 4, Тел.: +359 2 434 15 15, Тел./ Факс: +359 2 963 03 23, E-mail: info@reyma.bg

Newsletter

Условия
При абониране за нашия бюлетин, ще получавате актуални оферти и промоции за предлаганите от нас услуги.
02 434 15 15

Посетители:

В момента има 295  гости и няма потребители и в сайта

Този сайт използва "бисквитки" (cookies). Продължавайки да разглеждате нашия уеб сайт, Вие се съгласявате с тяхното използване. Научете повече за използването на "бисквитки" (cookies) на сайта reyma.bg: Политика за бисквитки.

  Приемам cookies "бисквитки" от този сайт.
EU Cookie Directive Information